kud u maglu Simoviću Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 (edited) ozbiljno su se posvadjali sa geografijom bilo je i ono skoro “od kud’ iran u evropi” e da se samocitiram preorati i osoliti Edited August 10, 2020 by kud u maglu Simoviću
Jumanji Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Pa ne piše grafičar u riltajmu pobogu.Time je greška još veća.Jer zapravo znači da nije ni pogledala... .... Shiit has hit the fan! Pobogu, stvarno nemam pojma ko sta radi u real timeu na vremenskoj prognozi, nije moje ni da znam, njihovo jeste. Vec o ovoj gospodji koja maltretira sa uzasnom govornom manom godinama gradjanstvo, pa tamo gde gde treba da stavi tacku, ona zapeva, uzas blagi, da ne pominjem.Tacno da na ulici navataju ljude i stave prvi put nesto da vode, bolje bi zvucali.
Frank Pembleton Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 Pobogu, stvarno nemam pojma ko sta radi u real timeu na vremenskoj prognozi, nije moje ni da znam, njihovo jeste. Vec o ovoj gospodji koja maltretira sa uzasnom govornom manom godinama gradjanstvo, pa tamo gde gde treba da stavi tacku, ona zapeva, uzas blagi, da ne pominjem.Tacno da na ulici navataju ljude i stave prvi put nesto da vode, bolje bi zvucali. Ali znaš da mu je smetao karner [emoji6].... Shiit has hit the fan!
Jumanji Posted August 10, 2020 Posted August 10, 2020 5 hours ago, Frank Pembleton said: Ali znaš da mu je smetao karner .... Shiit has hit the fan! Nemam pojma, zezam se, ironična sam.
de Sisti Posted August 18, 2020 Posted August 18, 2020 Sutra je odluka o generalnom direktoru. Ko li ce pobediti?
Frank Pembleton Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Danas je dan D! .... Shiit has hit the fan!
andrija-king Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Ne očekujem nista spektakularnoSent from my MRD-LX1 using Tapatalk
salerokada Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 To Lice nacije sa Tv Pančevo se reklamiralo po bilbordima po Bg-u. Npr u Kneza Miloša kod generalštaba. Kontam da je to jedan od skupljih bilborda u gradu. Uvek sam se pitao ko to plaća i zašto.
andrija-king Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Ma plaćaju članovi partije, svako ko je dobio posao od njih, prilaže donaciju, a u stvari plaća "mesečnu rentu", od 10-20%, zavisi kolika je kinta u pitanju. Provereno 100%, imam takav slučaj u užem krugu familije. Tako stranka dobija sredstva za sva podmićivanja, kampanje, kontrakampanje, reklame, plaćene termine... Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Naravno, mada je taj Milutinović "stara škola marketinga", znao bi taj da završi "kompenz varijantu", ali što bi ako će stranka da plati... .... Shiit has hit the fan! 1
de Sisti Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 Zasto niko iz opozicije uopste nije pominjao izbor direktora u poslednje vreme, bar neki mali pritisak, nesto? Kapiram da je u javnom interesu da dodje neko normalan na to mesto (odmah da se ogradim da nemam pojma kakav je ovaj protivkandidat Vasovic)
jorma shparga Posted August 19, 2020 Posted August 19, 2020 (edited) zato sto ti iz opozicije ne bi nista menjali ni na rts ni u nacinu izbora direktora, vec bi samo ( kao i za sve ostalo) samo promenili imena u neke svoje beskicmenjake, cuj mene bujosevice, beskicmenjake... eto govna su al se bar ne foliraju za ovo Edited August 19, 2020 by jorma shparga
Recommended Posts