Jump to content

Featured Replies

preorati, pa osoliti ledinu

• Replies 7.3k
  • Views 849.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Sve ovo je verovatno tačno, samo postoji mali problem:
Taj Vasko Vasović je bio deo tog sistema i dobrano koristio te njihove "pogodnosti".
Ns vidim kako neko ko je koristio pogodnosti javašluka može da izbdgne "lustraciju" koju sam zagovara?

.... Shiit has hit the fan!

On 25. 7. 2020. at 23:10, mraki said:

Mogli su bar drugačije nazvati emisiju...

Gastronomadkinja 

Tesko da će ovaj gospodin biti izabran za direktora rts-a, bar ne u vremenu u kome živimo, i ne nakon svega što je izjavio. Jedini ako se desi čudo neko...i posle nam fale još vanzemunci da upotpunimo ovu godinu [emoji38]

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

On 28. 7. 2020. at 15:57, andrija-king said:

i posle nam fale još vanzemunci da upotpunimo ovu godinu emoji38.png

Sent from my MRD-LX1 using Tapatalk

Hm, moguce da ce do kraja godine USA ministarstvo odbrane obelodaniti neke podatke o kontaktima sa vazemaljcima... Tražila im komisija kongresa sve podatke o UFO, bez obzira na tajnost... :fantom:

On 27. 7. 2020. at 12:30, de Sisti said:

Vasko Vasović, kandidat za direktora RTS-a, za Direktno: RTS će da pukne kao ekspres lonac

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/290911/vasko-vasovic-kandidat-za-direktora-rts-a-za-direktno-rts-ce-da-pukne-kao-ekspres-lonac.html

Spoiler
Reveal hidden contents

Edit. izdvajam

Da li ste naveli primere nenamenskog trošenja novca?

- Naveo sam više primera koje je otkrio državni revizor. Memoriju od 32 GB platili su 1,137 miliona dinara, a stvarna cena je 6.000 dinara. Usluge objave teksta u časopisu "Story" platili su 1,15 miliona dinara.

U "odgovoru" na ovo oko memorije[emoji769]
"Vasko: Memoriju od 32 GB platili su 1,137 miliona dinara, a stvarna cena je 6.000 dinara.

Odgovor: Nabavljeno je 12 komada HP32GB dual rank *4DDR4-2133 memori kita za SAP modul čija je pojedinačna cena 78.996,55. Vasko govori o običnoj memoriji za personalni kompjuter."

E sad da li je i ovo u odgovoru tačno nemam pojma...

Kakve veze ima memorija sa SAPom?

Ili je to memorija za server gde hostuju SAP.

Samo, šta će im 12x32GB?

Za cluster (više računara glume jedan)?

On 4. 8. 2020. at 14:55, salerokada said:
Kakve veze ima memorija sa SAPom?
Ili je to memorija za server gde hostuju SAP.
Samo, šta će im 12x32GB?
Za cluster (više računara glume jedan)?
Znaš ti koliki je PTC?
Svakako prevelik!

Ja sam radio za jednu domaću instituciju koja je na baznom serveru (tamo gde im se nalazi baza) imala klaster od dva računara sa po 128GB.

Plus aplikativni server od isto 128GB.

To je već to iz RTSove nabavke.

Plus jošbekap bazni, bekap aplikativni server od npr 64GB RAMa.

Nije čudna ta nabavka.

Eventualno cena te memorije. Ali me ne bi čudilo da toliko koštaju memorijski moduli za te velike servere.

Šta je bre ovo?
Trkulja zauvija..

ajde rts verovatno mora, ali zašto N1 prenosi ovaj treš? 

i to ozbiljno, bez ikakvog ironičog i kritičkog otklona prema radikalskom pišanju po sirotinji

Hehe, oni ne znaju gde udaraju više, svakodnevne ispade i gafove u vezi svakakvog neznanja i sramoćenja imaju.

Na levom ramenu joj je tačno, smetao karner na rukavu da grafičar ispiše [emoji849]

Kako se lako izveštava da tuđih terena, eto ne znam šta je tu teško

On 10. 8. 2020. at 9:43, Jumanji said:
Hehe, oni ne znaju gde udaraju više, svakodnevne ispade i gafove u vezi svakakvog neznanja i sramoćenja imaju.

Na levom ramenu joj je tačno, smetao karner na rukavu da grafičar ispiše [emoji849]

Kako se lako izveštava da tuđih terena, eto ne znam šta je tu teško

Pa ne piše grafičar u riltajmu pobogu.
Time je greška još veća.
Jer zapravo znači da nije ni pogledala...

Ko da ova uzdihuša zna gde je šta... gde li ih samo nalaze