Jump to content

Featured Replies

Mislim na glumice koje su igrale glavne uloge, sonja je imala nekoliko

• Replies 7.3k
  • Views 842.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

2 minutes ago, MocaVukotic said:

Mislim na glumice koje su igrale glavne uloge, sonja je imala nekoliko

ja sam više mislio na glavnijutm ulogu, ono, prvo ime na špici. da ne kažem ženski film, jel npr petrijin venac to svakako nije

tzv lead role

@radisa

da i furlanka u lepoti je lead role

Merima isakovic ima par glavnih uloga (jovana lukina) dok nije ostala nepokretna, setih se i one male virdzine (felix za glavnu zensku ulogu)... 

Ali, zaista niko kao milena dravic

dragana-kosjerina-stefan-stojanovic-16.jpg

:nobles:

Zuta - Ruzica Sokic?

ima i moji omiljeni filmovi, semka u majstorima i gorica u raljama života... umereno glavne uloge.

Bogte mazo. Rts 3 je najbolji kanal na svetu by far :hail:

Da li moze rts planeta da se instalira na lg televizorima sa WEBOSom i kako? 

Edited by Ravanelli

Idi preko browsera, radi odlično

otkad i zasto idu vesti na albanskom jeziku na rts-u?

lajmet

otkad i zasto idu vesti na albanskom jeziku na rts-u?
Idu odavno, to je nešto plaćeno EU parama inače radi ih ekipa ista kao onaj TV Most i uređuje čovek koji je koautor onog spota o Oliveru Ivanovicu..
Al nije gadljiv na EU kintu

... Shiit has hit the fan...

kakav wtf

U RTS ordinaciji gost penzionisani prof.  dr Borislav Kamenov, sa Medicinskog fakulteta u Nišu. Profesor namerno govori po niški (vidi se blag osmejak), još ubacuje neke kolokvijalizme i deminutive (vrlo dozirano), a voditeljka ne zna šta ju je snašlo, sve "mhm, aha" i slično. Mnogo je bilo smešno da o jednoj ozbiljnoj temi, zdravlju i imunitetu dece namerno govori u stilu" vi po vaški mi po naški će se razumemo" .

Edited by halloween

radio televizija  severne koreje javlja

kwpfnr.jpg