Jeremija Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Zar se nije DOS zalagao da (posle Slobinog pada) nema otpuštanja sa državnih medija? Skoro 20 godina kasnije, i dalje stižu rezultati. Mada ovo pomalo podseća i na zaboravljene Radikalske Talase...
Frank Pembleton Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Pa koliko se sećam to je još na B92 kad je zaseo AV na sve poluge, i pritiskao njih da prave "prozivke" ovi rekli da ne mogu tako.A beba i ekipa smislili: Mi ćemo da objavimo, a vi kao samo prenosite...I onda je 92-imala "pregled štampe" sa sve kuririma itd... Mislim, ovo je metastaza, ali kladim se da će da kažu :Mi smo samo prenosili... ... Shiit has hit the fan...
mraki Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 (edited) Pogledao malo na preskok, ovo je baš neka teška glupost... Edited September 26, 2019 by mraki
nisam ja Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 A jel beleslin na dopu, ili koksu kako mu ime kaže? Mislim onaj nivo je baš tužan za nekog ko je ceo život na tvu.
Jumanji Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Nisam ni znala da je na rtsu. I da bas je propao, kakav glasAli emisija...[emoji849] samo daj rijaliti, samo sta se drugima desava, neke nesrece, tragedije, bede (videla sam prvu pricu). Bas smo se srozali, dibiduz.
Mark Rothko Posted September 30, 2019 Posted September 30, 2019 Moglo je na više tema da ide... Quote RTS je posle 19 godina odlučio da više ne emituje magazin TV Mreža na svojim kanalima, potvrdio je za televiziju N1 direktor Produkcijske grupe Mreža. Razlozi za ovakvu odluku RTS-a nisu saopšteni, a to je učinjeno „bez objašnjenja i obrazloženja“, navodi se u saopštenju PG „Mreža“ dostavljenom toj televiziji. Ta produkcijska grupa je podsetila da je saradnja sa RTS-om ugovarana na konkursima koji su raspisivani jednom godišnje. Angažovanje nezavisnih produkcija trebalo je da obezbedi bogatstvo programa, ideja, pogleda i informacija, ocenila je PG Mreža. „Zato i čudi što je u vreme velike rasprave o ulozi medija u predizbornoj kampanji RTS odlučio da sa programa skine emisiju koja je negovala profesionalnost i afirmisala demokratske institucije i ljudska prava“, dodali su. PG Mreža je proizvela 930 emisija u periodu posle petooktobarskih promena do danas. „Verujemo da ova brzopleta i politički motivisana odluka može da se ispravi. Do tada, vidimo se na našem sajtu ili nekom drugom mestu“, zaključuju u toj produkcijskoj grupi.
stoka Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 RTS se vratio blistavom izdanju iz devedesetih ...
levi Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 Quote Ta produkcijska grupa je podsetila da je saradnja sa RTS-om ugovarana na konkursima koji su raspisivani jednom godišnje. pravili su "konkurse" svake godine samo za njih? nisu baš morali da podsećaju na to
vememah Posted October 1, 2019 Posted October 1, 2019 (edited) Ne. Quote Na Javni konkurs, od 7. jula 2018. za nezavisne produkcije do određenog roka, 14. septembra, stiglo je 118 prijava. http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/3264003/otvorene-prijave-nezavisnih-produkcija-za-emitovanje-na-rts-u.html Edited October 1, 2019 by vememah
mraki Posted October 2, 2019 Posted October 2, 2019 (edited) Vaše pravo da znate sve Edited October 2, 2019 by mraki
Jumanji Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 Je l to app Planeta ne radi, mislim nece da se otvori uopste? [emoji849]Vidim da je poslednje azuriranje bilo 19.januara [emoji5]
Recommended Posts