February 14, 20196 yr Pa kad mogao onaj majstor za izgubljene stvari, na Prvoj, sto da ne malo i 'vako [emoji41]Super montaza [emoji108]
February 15, 20196 yr Na stranu to, ali dobro je sto propustih Igmanski mars. Svasta mogu da gledam i podnesem, ali ono... Edited February 15, 20196 yr by Giggsy
February 15, 20196 yr 2 hours ago, Giggsy said: Na stranu to, ali dobro je sto propustih Igmanski mars. Svasta mogu da gledam i podnesem, ali ono... Da znaš. Opasan horor
February 15, 20196 yr 14 hours ago, mraki said: Skrivena poruka? Da li moze da se sazna ko je ovo montirao. I da li je i dalje zaposlen.
February 15, 20196 yr 1 hour ago, Timmy said: Da li moze da se sazna ko je ovo montirao. I da li je i dalje zaposlen. Poslao sam mejl s tim pitanjem drugaru koji radi kao montažer u RTSu.
February 15, 20196 yr 24 minutes ago, Bujodrag said: Poslao sam mejl s tim pitanjem drugaru koji radi kao montažer u RTSu. čuo sam se s drugarom. Neće da mi kaže ko je radio. Ne gotivi i ne ceni mnogu tu ekipu kolega ali ne bi da pusti informaciju da ne bi eskalirala preko mere. Dobar je kolega.
February 15, 20196 yr Mač sa dve oštrice. S jedne strane bi mogao lako da najebe na poslu (iako nema osnova za to), s druge strane dobio bi podršku javnosti (što ne znači da bi mu to mnogo pomoglo ako bi se našao u problemu) Da hoće da se zna njegovo ime, verovatno bismo već znali.