ragasto Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 https://www.facebook.com/UtisakaPunaGlava/videos/1217795158385871/ Promovisanje novog Vučićevog Instagram naloga Pa neka još neko nađe neku lepu reč za brata Bujketa.
Frank Pembleton Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Jbga kad Beba nazove... Gaće padaju same...
Jumanji Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Lik u komentarima je skinuo video sa yt, ako neko hoce da preuzme i odgleda
ragasto Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jbga kad Beba nazove... Gaće padaju same... E? Povratak zalizane buba švabe?
kud u maglu Simoviću Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 taj nikad nije odlazio, mada mi pre liči da ovo suzi pegla
ragasto Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Nisam imao pojma, ozbiljno. Lista za pošteno suđenje, znači, postaje sve duža...
Timmy Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Bebu sam video pre par nedelja, a pre toga nisam dve godine (glavni BG stan mu je u mojoj zgradi) E sad, gde je bio prethodno vreme, otkud sad tu i sl nemam pojma..
Frank Pembleton Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ili suzi ili se urednik ističe Ma naravno da Suzana to "koordiniše" ja to figurativno, jer to strateški Beba smišlja 4 minutes ago, Timmy said: Bebu sam video pre par nedelja, a pre toga nisam dve godine (glavni BG stan mu je u mojoj zgradi) E sad, gde je bio prethodno vreme, otkud sad tu i sl nemam pojma.. Ma viđen je taj po gradu stalno... Bleji konstantno u onom hotelu kod etnografskog, Square ili kako se već zove...
Timmy Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Jebem li ga, ja se iznenadio kad sam ga video.. a mislim da sam pisao ovde, hvale ga komšije iz ulaza, više puta ispadao korektan i sl.
svashtabezneshto Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 bio je pre par dana na promociji basarine knjige, a basarinu knjigu su koizdali službeni glasnik i bebin institut za javnu politiku. fina je to saradnja.
stoka Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 I Basara nas je izdao ... Svi su nas izdali ... Ostajemo sami na pučini nesloboda ...
Timmy Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Mene opasno smorilo ono Basarino o Andriću. Uhhh.
Recommended Posts