February 5, 20196 yr https://www.facebook.com/UtisakaPunaGlava/videos/1217795158385871/ Promovisanje novog Vučićevog Instagram naloga Pa neka još neko nađe neku lepu reč za brata Bujketa.
February 6, 20196 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jbga kad Beba nazove... Gaće padaju same... E? Povratak zalizane buba švabe?
February 6, 20196 yr Nisam imao pojma, ozbiljno. Lista za pošteno suđenje, znači, postaje sve duža...
February 6, 20196 yr Bebu sam video pre par nedelja, a pre toga nisam dve godine (glavni BG stan mu je u mojoj zgradi) E sad, gde je bio prethodno vreme, otkud sad tu i sl nemam pojma..
February 6, 20196 yr 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ili suzi ili se urednik ističe Ma naravno da Suzana to "koordiniše" ja to figurativno, jer to strateški Beba smišlja 4 minutes ago, Timmy said: Bebu sam video pre par nedelja, a pre toga nisam dve godine (glavni BG stan mu je u mojoj zgradi) E sad, gde je bio prethodno vreme, otkud sad tu i sl nemam pojma.. Ma viđen je taj po gradu stalno... Bleji konstantno u onom hotelu kod etnografskog, Square ili kako se već zove...
February 6, 20196 yr Jebem li ga, ja se iznenadio kad sam ga video.. a mislim da sam pisao ovde, hvale ga komšije iz ulaza, više puta ispadao korektan i sl.
February 6, 20196 yr bio je pre par dana na promociji basarine knjige, a basarinu knjigu su koizdali službeni glasnik i bebin institut za javnu politiku. fina je to saradnja.
February 6, 20196 yr I Basara nas je izdao ... Svi su nas izdali ... Ostajemo sami na pučini nesloboda ...