January 29, 20196 yr 2 hours ago, ToniAdams said: nekada bilo radiodrame, ciklus paukova mreza Bravo majstore, hvala na info
January 29, 20196 yr Dobar je biberčetov kanal. Ima i ovaj, dosta je bogatiji, nisu samo drame iz ciklusa Paukova mreža.
January 29, 20196 yr 5 hours ago, Giggsy said: Klikni na sledece. Oni du pocetka imaju obicaj da im nesto krene u 2:05, a krene u 2:35 i zato prenese na sledeci program. Debili Znam to, ali je sledeci program bio film koji nije mogao da se gleda, nije imao opciju gledanja unazad/ispocetka.
January 30, 20196 yr Onda nek se teraju. Sacekaj danas, otvorice (valjda) Mada mi je nelogicno da zatvore nesto sto pocinje kasnije, ranije je bilo da zatvore posle nekoliko sati, a puste sutra
January 30, 20196 yr 3 hours ago, renne said: Jebem ti.idiote, snimaju telo mrtvog čoveka i emituju uživo u Jutarnjem Bolest Šta bre?
January 30, 20196 yr 7 hours ago, Frank Pembleton said: Šta bre? Pa jutros mrtav čovek u Prizrenskoj I oni ladno kamere, uživo u 9:01 u jutarnjem krupan kadar na mrtvog čoveka
January 31, 20196 yr već par meseci, tačnije od onog celodnevnog prenosa vojne vežbe, informativa rts-a izgleda kao da se desio puč i novi ljudi preuzeli redakciju ...
January 31, 20196 yr Nema nikakve razlike izmedju informativa RTSa, Pinka, Prve, O2, Happy, StB... Ranije su bile razlike u nijansama sad ni to. Mracnije i od mraka. Ovo ni kod Slobe nije bilo.
January 31, 20196 yr steta sto ne postoji vremeplov da se skokne do slobe i tadije... crni mrak, a onda tokom vojne vezbe pogasise svetla...
February 1, 20196 yr Možda sam ipak trebao na Doom ali sama vest je lepa, pa ajde ipak ovde... Posle 7 godina rodjene prve četvorke u Srbiji, i stariji brat Vasilije (8) u prilogu RTS-a izražava želju da Vučić bude kum bebama. Edit: evo i video Edited February 1, 20196 yr by mraki