Jump to content

Featured Replies

2 hours ago, aram said:

ma menja se menadzment komplet, Krlo vata poziciju na vreme...

Žuti Bujke odlazi u penziju?

Oće da iskoristi socijalni program?

• Replies 7.3k
  • Views 842.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Počeo koncert povodom šezdesetog rođendana

prigodno bi bilo da se svira na koncertu neki pogrebni mars tek radi simbolike sta je rts danas

Grobare otkupila arena

Btw odlican koncert

Vidio Bosiljčića i odmah prebacio, kome li on guzice daje pa ga trpaju u sve te produkcije i filuju ga da je pjevač, bob će ga znati

Nek peva...

Samo da ne glumi

Moja mama gleda, pa mi je dojavila da joj scenografija nad binom i orkestrom lici na brod svemirskih osvajaca iz filma Dan nezavisnosti. 

ja bih rekao da je scenografija višak od opremanja grada za NG

Grada Beca

DlTffKPX4AAl_0a?format=jpg&name=large

Sandrin Pero je za vecerasnju specijalnu priliku odabrala neobicnu kreaciju od balon svile da se dekolte bolje naduje od najmanjeg daska vetra. Smejem se sat vremena

Sve je jednom vecma bilo

DlTffKQX0AApyxE?format=jpg&name=900x900

I Draganica sise izbacila

a to si primjetio, a, a sve kao "fali mi go na JNA"

a to si primjetio, a, a sve kao "fali mi go na JNA"
Pa to nandrugom ekranu

pola orkestra umrije od smijeha koliko se raspadaju, ali dok ne umre Suđić teško da će dati nekom drugom da diriguje

Jbt al se raspadose na kraju...

I kud prekidose, taman se tash nalozio