Apollo Creed Posted August 2, 2018 Posted August 2, 2018 16 hours ago, levi said: koliko je glupo ovo kad se zbog sasvim nebitne utakmice pomera dnevnik, umesto da sport i razonoda budu regularno na drugom programu, a ozbiljne stvari na prvom, uključujući dnevnik od 19.30 do najkasnije 19.55, osim ako nema mrtvih Možda su jednostavno konačno shvatli da rts dnevnik u pola 8 nije ozbiljna stvar?
pbg12345 Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 jel ima neko ideju da li je moguce zaobici onu zabranu za gledanje utakmica preko rts planeta nisam mogao gledati utakmicu veceras, celo vece kao manijak izbegavam da saznam rezultat uzdajuci se da cu odgledati odlozeno preko rts planeta, kad ono obavestenje da sadrzaj nije dostupan koliko vidim tako je pored utakmica i za filmove, serije, kapiram sav sadrzaj koji nije izvorno rtsov e sad em sam siguran da sam prvu polovinu sp gledao tako, em na njihovom sajtu stoji da se zabrana odnosi na odredjene teritorije zanima me da li je moguce nekako podesiti da sadrzaj ipak bude dostupan? promenio sam u profilu drzavu u srbiju (Stajalo mi prazno), ali nista se nije promenilo rene u tebe se uzdam!
renne Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 13 hours ago, pbg12345 said: nema leba, nije geoblok, pa da se reši, nego jednostavno ne emituju
Frank Pembleton Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Sprema se "socijalni program" na PTC ko zna koji po redu...
Frank Pembleton Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 Pa da to je magična reč i vrhunski domet ove "menađerske" ekipe sada tamo...
pbg12345 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 On 8.8.2018. at 13:50, renne said: nema leba, nije geoblok, pa da se reši, nego jednostavno ne emituju evo sad partizan blokiran, a spartak uredno prenose :S jel partizan ide i na sprtklubu? bice da je to
pbg12345 Posted August 9, 2018 Posted August 9, 2018 On 8.8.2018. at 13:50, renne said: nema leba, nije geoblok, pa da se reši, nego jednostavno ne emituju evo sad partizan blokiran, a spartak uredno prenose :S jel partizan ide i na sprtklubu? bice da je to
Tinman Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Marketinški stručnjak Nebojša Krstić objavio je da je podneo ostavku na mesto člana Upravnog odbora Radio televizije Srbije. Krstić je juče na svom Tviter nalogu napisao da je razlog njegove ostavke u UO RTS to što je "nezadovoljan izveštavanjem RTS o paravojnom kampu (na Zlatiboru), kao i činjenicom da kao član UO RTS nema prava da se meša u uređivačku politiku kuće".
stoka Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Kakva moralna gromada ... Šalu na stranu, ovo je uvod u žešće disciplinovanje RTS-a, prvi rezultati se reflektuju u tome što je i RTS, kao i Pink, počeo da prekida program radi emitovanja obraćanja predsednika ispred neke fabrike, a pre neki dan beše i onaj monolog u udarnom dnevniku ...
James Marshall Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Pa rade to već nekoliko godina, nije mu ovo prvi put da vodi dnevnik
aram Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 ma menja se menadzment komplet, Krlo vata poziciju na vreme...
Recommended Posts