kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 8 minutes ago, Frank Pembleton said: A ovo zahtevniji, dobra šala... ...shiit has hit the fan.... lupetanje gluposti ništa novo
Frank Pembleton Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Sad sam i glup....ok.......shiit has hit the fan....
hefaca Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 (edited) Da nema zahtevnijih, mogli bih da zatvore radnji. Sad sto zahtevniji govore kako je ranije bio nizak standard i mnogo losa informativa, a onda okrenu pricu i kazu da je sad jos gore, ne menja stvari. Tu su uvek <3 Edited April 8, 2018 by hefaca
Frank Pembleton Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 E kurse, ne moraš da crtaš shvatio sam na koga si mislio!...shiit has hit the fan....
Frank Pembleton Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Biće bolje sledeći put......shiit has hit the fan....
dvb-t manijak Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Eto prođe 19 godina od kako su totalni idioti srušili zgradu RTS-a. Legitiman vojni cilj, koji prkosno nije izmešten na rezervnu lokaciju, u kome je potpuno opravdano bila čitava smena. Te noći oko 2:30 ispred
stoka Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Tačnije, 23. aprila 1999. godine ... Sećam se kako je grunulo te noći, upalio sam odmah TV i na studiju B su emitovali prve nemontirane snimke, koji kasnije skoro da nikada nisu prikazani ...
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Jbt koji je Aneta tenkre... Zika gospodin coekŠta je sad?Mislim šta je novo...
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Jbt kolki ego... Nece ona leto preziveti.Ma nije ona prvi put na PTC...
Frank Pembleton Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Ako ti je bila ok onda si zaslužio i ovo "sretanje"...Nije se ona ništa promenila to ne može da se promeni, pa čak ni na gore...
Recommended Posts