January 7, 20187 yr Pa ima ono sto su okacili na svom yt kanalu https://www.youtube.com/channel/UC7AVHSW03R-VipxbLnVXobQ
January 7, 20187 yr To znam, ali mene interesuje konkretno kanal ... Edited January 7, 20187 yr by notenoughreasonsforclaire
January 8, 20187 yr mislish da nam je to mera, ko senke? sedam dana da cedimo suvu drenovinu i grizemo vratopve jedni drugima? ^_^
January 8, 20187 yr 1 hour ago, gospa buba said: samo petkom? sent from bubamoto od utorka do petka. treća sezona će ići vikendom nakon prve dve.
January 8, 20187 yr chekaj sad ce prvo da ide ono iz proshlog veka?Neki smo bili osnovci kad se davala prva sezona. Gvirnulo se tu i tamo i čak se i sećam ko je ubio Loru Palmer, ali žar za gledanje se trošio na 3. kanal i kviz "Ko će koga?"
January 9, 20187 yr Bila je i prije par godina, ali nije bilo hajpa pa je išla u 23 i 30 na drugom, taman za smiraj dana, odgledao ponovo natenane. Iskreno, od svega meni je i dalje najviše u glavi ona melanholično-uznemirujuća melodija Badalamentija iz špice. Linč pola para da mu da.
January 9, 20187 yr odlična je prva polovina špice (a i serije) dok ne počne onaj melodramski razvoj, skoro na tragu dinastije
January 10, 20187 yr On 09/01/2018 at 7:56 AM, MocaVukotic said: odlična je prva polovina špice (a i serije) dok ne počne onaj melodramski razvoj, skoro na tragu dinastije Dobro podseti, i repriziranje "Dinastije", barem prvih par sezona sa originalnom Felon, bio bi pun pogodak ...