Fakundo Sava Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 (edited) 3 hours ago, nisam ja said: a jebiga nemam. Mlađahna cigančica u nekoj crno-teget čipkici, oko vrata crni pojas u pušenju, a ispod razdeljak u izlogu. po keksijevom cenovniku 500 jurosa. http://www.svet.rs/wp-content/uploads/2016/07/jadranka-promo-7.jpg Ali Rale kako skače po Sneki Babić neprocenjivo. Edited January 2, 2018 by Fakundo Sava
pbg12345 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 "sposobni" jbg meni je ipak utisak novogodisnje noci, djosa na pinku kako sam uopste stigao do pinka u novogodisnjoj noci je d(r)uga prica
Fakundo Sava Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Đoša na Prvoj. Pustili su neke grandove reprize, nisu hteli da keširaju,verovatno znaju da su tu rts i pink nedodirljivi
pbg12345 Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 prva? moguce, nisam bas pomno pratio uglavnom onako pijan, siguran sam bio da je snimljeno pre par dana za ovu ng, pa kad sam video djosu za kog sam opet prilicno siguran da se pisalo da je umro pre par meseci, nista mi nije bilo jasno ali to je uostalom i car doceka ng. ako se covek pravilno pripremi i da celog sebe u tu proslavu dolazi do spajanja dimenzija. juce, danas, sutra, mrtvi, zivi sve se te granice izgube ako je covek temeljno pristupio 1 proslavi
mraki Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Ja ionako tvrdim da oni godinama puštaju iste novogodišnje programe. Nisu blesavi da snimaju sve isto iznova svake godine.
mraki Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 Da dodam samo da mi ogroman transfer blama izaziva gledanje RTS-ovih lica dok se vesele uz ovu ekipu. Valjda zato što se tako savršeno uklapaju. Ne znam zašto sam ikad pomislio da je to bar malo drugačije od Pinka.
AcaRadio Posted January 2, 2018 Posted January 2, 2018 6 hours ago, mraki said: Da dodam samo da mi ogroman transfer blama izaziva gledanje RTS-ovih lica dok se vesele uz ovu ekipu. Pogotovo oni iz sportske redakcije. Likovi bez mikrograma šarma u pokušaju da izgledaju zabavno. Auuu!
vathra Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Ali su zato ove iz Slagalice i luda Rada pocepale. Bile su kao na svadbi kuma kad se najviše veseli :kafa:
notenoughreasonsforclaire Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ima li načina da se gleda kanal "RTS Trezor" osim na platformi MTS-a?
Recommended Posts