Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted (edited)

mislim da nece. osim ako oni ne okače, a ne vidim da imaju nameru. 

a i što se tiče futidža manje-više vrti se jedno te isto. tako da ako si video jednu video si sve. 

mada, moram da se ogradim da ja to nisam ni gledao.  -_-

Edited by nisam ja
Posted (edited)

a nisam ja je to doslovno snimao, u smislu bio snimatelj, a ne snimao u smislu skinuo s torenta, popeo na jutjub i sl?

onda gledam obavezno i povlacim saljivi komentar  :)

Edited by morgana
Posted

snimao kamerom, al nemojte da hajpujete. bio je to jedan ad hoc, o-ruk, no budget projekat. uostalom kao i svaki na kojem ja radim :D

ali spika tih tesla lovera i teslijanaca je težak bull shit. bili su pozvani da kažu šta imaju na temu nekog teslinog članka iz 1900 godine i njegovom bavljenju temom uvečanja energije. 

ruku na srce nisu svi sagovornici sa tesla festa, poneki profesor je i razuman i kredibilan. 

Posted

jel bio velja abramović, ako nije ne priznajem

:fantom:

Posted

Ko je urednik serijskog programa? Vidim u subotu startuje tabu

Posted
On 11/22/2017 at 11:17 PM, nisam ja said:

snimao kamerom, al nemojte da hajpujete. bio je to jedan ad hoc, o-ruk, no budget projekat. uostalom kao i svaki na kojem ja radim :D

ali spika tih tesla lovera i teslijanaca je težak bull shit. bili su pozvani da kažu šta imaju na temu nekog teslinog članka iz 1900 godine i njegovom bavljenju temom uvečanja energije. 

ruku na srce nisu svi sagovornici sa tesla festa, poneki profesor je i razuman i kredibilan. 

jel bio neko sa etf? ne smem da pomenem ime ^_^

Posted

Mislim da ne. Ovako sad sa vrha glave(tm). Ima sa nsackog ftna, i iz onog instituta M. Pupin u BG.

Posted
11 hours ago, Papovac said:

Ma to se kupuje na diskont, vidiš termine...

Posted
11 hours ago, Papovac said:

Ma to se kupuje na diskont, vidiš termine...

• 3 weeks later...
Posted

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/rts-1/2972355/kvadratura-kruga-milakovici-i-jasenovo.html

Милаковићи су једно од највисочије насељених села у Србији, у коме је време одавно стало, али живот још није.

Teški džiber Stanković, ovo šaljenje može da prođe na Zelenoj pijaci u Užicu, ali ipak nije za internet stranicu RTS.

Posted

ima  Dobrosav-Gajić momenat na kraju, kad pita ovu ženu i dečka od 15 god koji žive sami, obrađuju zemlju, gaje stoku, koliko je muževljeva smrt poremetila vaš i Dušanov život

Posted

zahvatio sam to. psovao sam prema televizoru. da li si oprostio biološkoj majci što te je ostavila? onda neka pesma ... pa njegove slike kad je bio beba sa tužnim pogledom, sa sve FI skokom na oči. tu sam prebacio.