Jump to content

Featured Replies

Nemas hrt?

Steta

Btw, rts je srpski bbc

• Replies 7.3k
  • Views 842.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

tenks :)

još uvek mi je žao što nismo onih dana bolje jurišali na tv bastilju, sada je metastazirala i nije više operabilna

onaj francuski ključ je bar mogao da pogodi siročetovu glavu 5.10. ako već prepošteni vuk nije uspeo da je osvoji

otpustit sve, rasformirati i onda prijem po konkursu, a pretoga c/p sistematizacije neke bliske kuće(tipa orf). sve ostalo rts=bbc/rai je besmislica koju treba samo prihvatiti kao neduhoviti trol

i ovo stvorenje je clan upravnog odbora rts

post-215-0-76342400-1511341537_thumb.jpg

rts 3 ima koješta pristojno na programo

rts 1 & 2 imaju odvratan informativni, kulturni, zabavni, obrazovni i reklamni program

serijski program je na nivou kulturnog genocida

muzički program je nešto malo zloćudniji od serijskog

još uvek mi je žao što nismo onih dana bolje jurišali na tv bastilju, sada je metastazirala i nije više operabilna

rts 2 nema los kulturni program, cak je i vrlo dobar,

sve ostalo je tacno

Edited by Papovac

Doći će dan kad će se ljudi upinjati da dokažu kako nisu Beograđani Srbi i drzavljani Srbije :fantom:

opravio

Taj čovek zaista stremi ka nevolji...

...shit has hit the fan...

stremi ka nevolji...

...shit has hit the fan...

:lolol:  :thumbsup:

Taman sam se zagrejao za ovo, kad - promenise gdjicu Triviju, u drugoj epizodi :(

jel ima rts jos nesto da valja, ne pratim uopste?

Imaš Teslinim koracima u 21. vek na rts2 petkom.

Mislim i to je sranje, ali ja sam snimao. I zbog toga je sranje al nema veze. :D

jel to poslije dvijehiljadite, verzija za one sa jeftinijim ulaznicama :D

hvala, pogledacu :)

Imaš Teslinim koracima u 21. vek na rts2 petkom.

Mislim i to je sranje, ali ja sam snimao. I zbog toga je sranje al nema veze. :D

Pa nije toliko lose ;) 

Oce biti svi delovi na YT?