November 21, 20177 yr Šta vi to gledate Gde je Kosjerina? http://www.rts.rs/page/rts/ci/rtspredstavlja/story/212/emisije/2892654/luda-noc.html
November 21, 20177 yr E svašta. Vidim da je počela malo da kači i sebe po instagramu umesto onih nekih tmurnih pejzaža, mislio sam da su je uvalili u tvoje lice zveči poznato
November 21, 20177 yr Moze za nas neupucene - sta tacno fali Kosjerini ? Ništa Samo još nije ušla u pubertet.
November 21, 20177 yr Evo ja mogu da gledam ovo miljkovićevo umetničarenje. Grlom u jagode 2k. Meni je to super. +1000 Bucko kida kao i uvek. Talentovan čovek. Tako talentovanih televizijskih ljudi i dalje imamo - Memedović, Jasmina Vrbavac, Stanković, Miljković, Peternek...šta, mi kao zaslužujemo više?
November 21, 20177 yr +1000 Bucko kida kao i uvek. Talentovan čovek. Tako talentovanih televizijskih ljudi i dalje imamo - Memedović, Jasmina Vrbavac, Stanković, Miljković, Peternek...šta, mi kao zaslužujemo više? niko od navedenih nije talenat samo pristojno rade svoj posao. i to je dosta
November 21, 20177 yr rts 3 ima koješta pristojno na programo rts 1 & 2 imaju odvratan informativni, kulturni, zabavni, obrazovni i reklamni program serijski program je na nivou kulturnog genocida muzički program je nešto malo zloćudniji od serijskog još uvek mi je žao što nismo onih dana bolje jurišali na tv bastilju, sada je metastazirala i nije više operabilna
November 21, 20177 yr Serije top! Muzika da se djipa. Nolo zakazo, al je tu Salo skosarkasima i zvezda sarsenalom... Zikine pitalice i jutarnji sa Dusicom. Slagalica evergrin. Sad mi drago sto ste jurisali uzalud
November 21, 20177 yr dok imam bbc earth hd ne sekiram se, za ostale su tu sns & rts, sve je po meri skrojeno