Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Olja Kovačević je kao mala izgleda bila fascinirana italijanskom televizijom, oni su pioniri u ovim programima sa polugolim ribama, šljokicama, opštim veseljem i razdraganošću, frenetičnom publikom, tako da se sada svake nedelje uveče na RTS-u slavi Nova godina ... S tom razlikom što su tamo režiseri malo veštiji pa ne hvataju u krupnom kadru učesnike sa grčem na licu, a treba da budu veseli ...

Ono malo što smo upratili, Kosjerina je još najspontanija, ona je tu najmlađa pa je još uvek mladalački razigrana i razdragana ...

kapiram da nije ona nego neki matori zakulisni bard "dobre televizije", ali ubo si, 1/1 italijani. što je i logično s obzirom na direktan uticaj italijanske televizije na našu u ranijim decenijama (ne znam sad konkretno mnogo o time, ali nešto sam slušao)

Posted

Ama kakva crna ITA tv ponuđena im dobra kombina da se promuljaju pare i da se udari malo po toj Prvoj i tako...

...shit has hit the fan...

Posted

ovaj šou je 1/1 olja kovačević što se vidi najpre po nedostatku dobrog, bilo kakvog, ukusa. operacija od dobrog ukusa uspešno obavljena u samom detinjstvu. svako ko je ikada imao priliku da radi u prisustvu iste zna o čemu govorim.

najčešće poznavaoci™ idu na tu priču c/p, sad dal žabara(rai), dal engleza(bbc) pa smo zato bili uvek uskraćeni za postojanje autentičnih tv stvaralaca, a i to što smo se koprcali u šou programima uglavnom je bilo za koplje ispod tv zg-a. jedini originalni proizvod tv bg-a u domenu šou programa je bio crnobrnjin petkom u 22, dok je obraz uz obraz bio žabarski c/p uz fantastične scenariste.

ovaj šou je direktan proizvod sujete o. k. jer je izvisila za tlzp pa sad udri, bio prvo onaj skandal sa kojom, pa sad ovo. a između nešto nalik na tlzp.

Posted

Meni je kao klincu "7+7" bio gotivan šou ...

A ovo sad na RTS-u je kao "Colpo Grosso" za siromašne ...

Posted

razdragana kosjerina

Kosjerina sa poremećajem večite devojčice

Na RTS samo Ana Reljić ima potencijal da bude riba, sve ostalo dovela rodbina i producentitm

Posted

Jbt zbog 2x1h djipanja razvise se teorije od vojvidjanskog detinjstva do talijanske druge mladosti...

Kida Olja...

Posted

hefaca je bujketov bot

:fantom:

Posted

Još malo...

Množe se "pomoćnici" direktora steže se obruč...

...shit has hit the fan...

Posted

Evo ja mogu da gledam ovo miljkovićevo umetničarenje. Grlom u jagode 2k. Meni je to super. Dakle ima dobrih stvari na rtsu. Ali brate himene hefaco, daj dani malo dušom. Odmori od vitezovanja.

Posted

Zauvek Tijanicev...

I pomalo Vucicev...

nema tu neke razlike

ista govna