stoka Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Zvuči apsurdno, ali najviše disonantnih tonova na radiju ima upravo na državnim stanicama - prvom i drugom programu i dvestadvojci ...
April Posted October 18, 2017 Posted October 18, 2017 Čovek koji se već decenijama uspešno nije mešao u svoj posao, na kojoj god funkciji bio. I sad je avanzovao ... Za vreme njegovog nemešanja u posao Radio Beograd je ostao normalan i vredan slušanja.
stoka Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Za vreme njegovog nemešanja u posao Radio Beograd je ostao normalan i vredan slušanja. Pa upravo zato što se nije mešao u posao, pa su neki preostali pametni ljudi preuzeli inicijativu ... Inače, da se mešao, bila bi katastrofa ...
April Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Pa upravo zato što se nije mešao u posao, pa su neki preostali pametni ljudi preuzeli inicijativu ... Inače, da se mešao, bila bi katastrofa ... Sve i da je tako, može biti ponosan na servis koji ostavlja za sobom. Kamo sreće da neki drugi toliko poznaju svoje limite.
ajgor Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Pitah još odavno, gde je sad Dušan Radulović? Po završetku mandata direktora Radija neko vreme je pisao članke o F1 u Vremenu, potom ga više nigde nisam uočavao. Ako se ne varam, tada još nije bio blizu penzije.
djeneralche Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Danas primetio, kakav je ono uzas neka Lica i potpetica, ono je nivo Mire Adanje
James Marshall Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Šta rekosmo, mačka na Acu Informaciju?
Frank Pembleton Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 Bilo nekad... ....shit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 jery gleda neko ove senke nad balkanom? deluje sporo, ovako na prvu loptu
Dark Wader Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 Poor man's piki blajnders. Jok... Ripper Street..
gospa buba Posted October 22, 2017 Posted October 22, 2017 (edited) jery gleda neko ove senke nad balkanom? deluje sporo, ovako na prvu loptu evo ja gledala. mada ja nastupam po difoltu negativno na sve bjeline tripove nema-vishe-staaarog-beograda, ovo moze da se gleda (za pochetak nema nogometa. i josh nisam spazila onu ninu jankovic ^_^). dinamika mi je prihvatljiva, grdni novci su upucani u 'lokalizaciju', tj kostimi i okruzenje su pametni, smeta mi shto nisu poradili ozbiljnije na jeziku, nego sluti opet na brate tebra (mada ne mnogo), ali jezik mi je previshe moderan, akcenti previshe strahinjica bana. tu i tamo, naravno, ne svi. strepim da ce rvat da odradi najbolje, jer on jedini mora sramota je reci, nisam nesrecna ^_^ di su nam istorichari? koliko je kozachko bahacenje po beogradu istorijski utemeljeno? Edited October 22, 2017 by gospa buba
Recommended Posts