Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

ali nije, tako da rts3 vredi pogledati

a sbbkbb je druga tema

ako se uspoređuje sa starijom braćom 1 i 2, 3 je arte™

Posted

Zna neko stabilan (...) Rts1/2 striming? treba mi nesto sto sljaka na telefon

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

ali nije, tako da rts3 vredi pogledati

a sbbkbb je druga tema

potpisivam ovo. skoro sve vredno gledanja. i ono shto mozda vishe i nije, jeste istorijski.

Posted (edited)

Ponekad  preteruju sa etno emisijama iz istočne tzv. Srbije- vampiri, Muma Paduri, crna svadba, daće za života, ona muzika, gajde i ciguljanje violina. :frust:

Edited by halloween
Posted (edited)

Da, antropološko- etnološki autorski serijali RTB Beograd. Ovi koje sam navela su najkarakterističniji, pa ih valjda zato svaki čas repriziraju.

Edited by halloween
Posted

Pa kad je istočna srbija zanimljiva za razliku od zapadne koja je pakao dosad, osim Čačka

Posted

Ne znam da li je igde pitano...

Da li iko zna zašto juče nijedna utakmica nije bila RTS HD?

Posted

Mislim da je već bilo sa nekim takmičenjem gde su delili sa SK da je bio samo SK HD ...

....shit has hit the fan...

Posted

I dalje mi nije baš jasno. Shvatio bih da bilo koji SK kanal prenosi ijednu od tih utakmica, ali nijedan ne prenosi.

Opet, teško mi je da shvatim da u HD-u mogu da gledam jedino naknadno, a ne mogu u prenosu i to u jbnj dve hiljade sedamnaestoj sve sa DVB-T2, koji je potpuno usvojen već više od dve godine...

Posted

Sad sam se "malo informisao"

Do PTC je, izgleda.

Oni tripuju da ako puste na HD niko neće gledati PTC 1 a tu su im reklame i frka im da padne gledanost...

Naravno, ja pošto kupio poto prodao ovaj info...

Posted

Ali sav drugi sport im ide na hd-u, fudbalska reprezentacija, tu je još veća gledanost, Zvezda je bila na hd-u, tu im je bila nejveća gledanost,  liga šampiona, WC u fudbalu, odbojka..

Samo tenis nije bio, dok su ga prenosili tj dok je igrao Nole, i sad košarka. U stvari videćemo fud. reprezentaciju danas, možda su promenili politiku

Posted

Ma, biće fudbal na HD-u, sigurno...

RTS je odviše ozbiljan da ga ne bude...

Posted (edited)

I Šarenac je kenjao kako imaju mnogo reklama i biće problema da ih uguraju. Debili kao da ne znaju koliko traje "minut odmora" u košarci. Šta ste prihvatali reklame ako nema kad da ih pustite. Ako ne puste reklame u sekund kad neko zatraži tajm aut obavezno zakasne da se vrate. Biće nerviranja... Mislim da im je ta teorija oko HD-a bušna. Dosta ljudi koji ima RTSHD i dalje gleda na 1 ili 2. HD je za entuzijaste. :D Kad postane gusto ionako bih se i ja prebacio na SD jer HD kasni taman toliko da cela zgrada izvrišti šta je bilo.

Edited by Renegade
Posted

Sad mi kaže kolega da PTC negde objavio da im iz Turske ne stiže HD signal ????