Jump to content

Featured Replies

On 11. 6. 2017. at 17:57, Tinman said:

Pa krajem 19-og veka to i jeste bila duboka starost.

16.9% muškog stanovništva je imalo duži životni vek od 65 godina. Prosečan životni vek u Evropi je bio 36.2 godine.

Ma OK, ja sitnicarim, ali reci u vreme kad je snimana emisija,1976. godine, za nekog ko nije doziveo 65 (umro je 1939.) da je umro u dubokoj starosti meni deluje malo bez veze...

Mislim da je jednostavno Jankovic bio malo povrsan, mozda nije proverio, pa mu se omaklo...Nije ni bitno, ali mi je bio interesantan detalj...

Inace Cercil rodjen iste godine kad i Carter, a umro 1966, dakle, tako reci, u dubokoj starosti.  :D

Ode Hamilton napred, a Vetel u boks dok ja kucam.. :D

Edited by Nesh

• Replies 7.3k
  • Views 848.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

:D

Krenuli na 4.9E

Život, Drama, Kolo, Trezor, Muzika

Kodirano u Conaxu

"U novoj programskoj shemi Televizije Srbije Trezor" više ne postoji.

Prvi "Trezor" emitovan je 4. februara 2002 - poslednji se emituje 16. juna 2017.

Svima pozdrav i zahvalnost na višegodišnjoj saradnji,

Bojana Andrić

urednik i autor "Trezora""

Edited by Frile

uzas

Ovo će da pravdaju uvođenjem posebnog kanala za Trezor, bez obzira što je dostupan samo na MTS-u.

Dostupan je sad i na satitu, kao samostalna platforma

Već počinju da se osećaju "blagodeti" činjenice da je milivoje-mićko pavlović na čelu programskog saveta rts-a ...

Edited by stoka

On 14. 6. 2017. at 14:12, aram said:

koji bre milivoje, onaj sa megadensa?

Ja ga pamtim kao ministra kulture i informisanja za vreme SM.
  On 14. 6. 2017. at 14:12, aram said:

koji bre milivoje, onaj sa megadensa?

Taj ...

On 14. 6. 2017. at 14:22, Frank Pembleton said:

I to je tačno ... Bio ministar u vladama kradomana božovića i nikole šainovića-šaje ...

On 14. 6. 2017. at 14:22, Frank Pembleton said:

Samozvani himnolog, intenzivno radio na miniranju predloga da još za Zlobinog vakta "Hej Sloveni" bude zamenjena sa "Bože pravde".