Jump to content

Featured Replies

kakav derbi u slagalici pop vs. neki devojčurak

devojčurak ga odro 100tinjak razlike, pop bio i u minusu neko vreme

na kraju je blagosiljao protivnicu

:rolf:

• Replies 7.3k
  • Views 842.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Svesteno lice upravo izdominiralo u slagalici. Izvukao se u poslednjoj igri, ali kako je samo odigrao "skocko, skocko, tref" igru  :Hail:

:lolol:

ja ne verujem da lik tri puta proba tref, tref, skocko, skocko.

Prvak Srbije u vaterpolu? Srbija :kralj:

dosta kvalitetna budala 

Prvak Srbije u vaterpolu? Srbija :kralj:

:lolol:

Edited by kud u maglu Simoviću

Izvukao se na asocijacijama

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Jel' ova tv-bljuvotina "ja volim srbiju" sa okijem (okanovićem) i karijem (neletom karajlićem) isto neki licencni format emisija, jer se nešto slično sreće na hrt-u i još nekim stranim televizijama? Naravno, tamo vole neke druge države, ali im je zajednička crta ta izveštačena duhovitost i isforsirana razdraganost gostiju u emisiji ... Ovde valjda svi moraju da pokažu da su obični ljudi ... iako su Srbi ...

Jeste

....shit has hit the fan...

Šta su ti Rusi, šalju teretni brod 190 kilometara u vazduh!

Jedna ispravka - izgleda da nisu ukinuli Dečiji dnevnik, već su ga samo gurnuli u neki kretenski termin, na Drugi program oko četiri popodne ...

Garant se bolje snalazi kad drpiše lovu

Upravo ide tv film rekvijem za teškaša  http://www.imdb.com/title/tt0201012/ pa ja nisam imao pojma da ovo postoji.

Bata Živojinović kao A. Kvin.

Šta se upravo desilo u Oku, je li vidio ovo još neko, kakav je ovo amaterizam, ko je ovaj nesretnik :isuse:

Šta je bilo?

....shit has hit the fan...