Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Kumara as kuma (znojavog iz podujeva*)

Posted

Je li ovaj Igor Bulat ima veze s Markom Bulatom? Ili neku drugu šemu? Vala mogao bi malo kod zubara ako već ima želju da svakodnevno bleji ispred kamera. Sjećam ga se iz Jutarnjeg prije desetak godina, znači nije inkluzija u pitanju.

Posted

Je li ovaj Igor Bulat ima veze s Markom Bulatom? Ili neku drugu šemu? Vala mogao bi malo kod zubara ako već ima želju da svakodnevno bleji ispred kamera. Sjećam ga se iz Jutarnjeg prije desetak godina, znači nije inkluzija u pitanju.

Jeste burazer mu je. I da, ima drugu šljaku i dobro mu ide. A "bleji" odavno kad mu dosad nisu rekli , mislim da je sad kasno. Mada tamo caruje Vlaša Palikuća...
Posted

Mislio sam je li preko njega uguran na RTS ili je neka druga veza radila. Ali liči na burazera.

Ma Palikuća izgleda kao avion za njega. Jebemumater, ako već hoćeš da se pojavljuješ pred kamerama svakodnevno, ne možeš izgledati kao neko ko živi na horsu i fast fudu.

Posted

Mislio sam je li preko njega uguran na RTS ili je neka druga veza radila. Ali liči na burazera.

Ma Palikuća izgleda kao avion za njega. Jebemumater, ako već hoćeš da se pojavljuješ pred kamerama svakodnevno, ne možeš izgledati kao neko ko živi na horsu i fast fudu.

Nije preko njega uguran. A inače on stvarno samo izgleda tako. Ima ozbiljne zdravstvene probleme, tako da mu kilaža osciluje baš dobro.

Inače je ok tip ovako, što gledaoce i ne treba da zanima verovatno...

Posted

Pa znam ali onda ga turi da radi u redakciji. Valjda i za pojavljivanje pred kamerama treba da postoji neki kriterijum. Osim ako nije inkluzija, možda je taj princip.

Mislim upoznao sam ga ja jedno jutro, nedjelja neka a mi mamurni i nikakvi otvaramo jutarnji u 6:05, on vodio. Slažem se da je djelovao izuzetno prijatno, doduše izgledao je mnogo zdravije, ovo moje je više pitanje za urednike.

Posted

Naravno, sve si u pravu. Ali generalno to ti je to , urednici se ne bave svojim poslom...

....shit has hit the fan...

• 2 weeks later...
Posted

Jesu li im promenili termin ili se onaj Mali dnevnik više ne emituje? 

Posted

Citali urednici ovdasnje baljezgarije i ukidose baksuzi

• 2 weeks later...
Posted

jbt. gde nalaze ove bendove koje emituju na rts-u, uglavnom, u poluvremenu utakmica

:isuse:

Posted

jbt. gde nalaze ove bendove koje emituju na rts-u, uglavnom, u poluvremenu utakmica

:isuse:

Ja sokiran...

Posted (edited)

Svesteno lice upravo izdominiralo u slagalici. Izvukao se malo u poslednjoj igri, ali kako je samo odigrao "skocko, skocko, tref" igru  :Hail:

Edited by Zico