Jump to content

Featured Replies

Gledam ovaj kviz. Osim riba, jezivo

Ma to je licenca ima i na hrt, A režira Kamarit koga je Peconi pustio napolje sa Hepija...
  • Replies 7.3k
  • Views 842.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Више мислим на недуховитост и фолирање него на формат. Да су шармантнији и духовитији могло би да буде забавно.

meni ono pogled načini na kaleidoskop. 

a likovi redom za povraćati. 

jedino jovanica i mirko imaju prođu. 

voditeljku kastovati za sledećeg džokera. 

Јованица :wub:

Sent from my iPad using Tapatalk

Vecerasnja epizoda sumnjivih lica pokidala... Koliko su dobro odradili uloge... Kasting odlican...

Bolesno je glupavo i neduhovito

Kviz "Potera" je jedina emisija na RTS-u koju se trudim da ne propustim. Jeste da je licenca, ali Memedi i tragači - Mica, Debeli i UĐu joj daju specifičan šarm, kojeg, recimo, nema u rvatskoj verziji ...

Dobro, volim i "Upitnik", ali najviše zbog one milfare ...

Ta bi u teoriji mogla biti i gilfara.

Kviz "Potera" je jedina emisija na RTS-u koju se trudim da ne propustim. Jeste da je licenca, ali Memedi i tragači - Mica, Debeli i UĐu joj daju specifičan šarm....

Slažem se potpuno. Čak mi je i Milica postala simpatična onako gikovski šašava.

Sve je super ali onaj unjkavi glasić...

memed je tanak. 

memed je tanak. 

Мислим да му не лежи, споро чита питања.

Онај Британац изврти два док он прочита једно, то је и један од разлога што су нам резултати слабији него у британском квизу.

Ta bi u teoriji mogla biti i gilfara.

a pocela je kao kumara  :frust:

vreme ti lopove...

Šta je kumara? :huh:

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока