Hamlet Strašni Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Ja sam npr imao izvesne simpatije za Selo gori, ali ono u subotu je bilo na nivou poslednjih Žikinih dinastija... Sent from my iPad using Tapatalk
hefaca Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 Prehladih se pa sinoc provedoh vece uz TV... Velika frka u 8, Peaky Blinders u 10, Nocna voznja u 11... Nije cudo sto se RTS2 vratio na 3%... Duplirao gledanos bokte Inace radasin pokido, 25% rejting... Retko sta je poslednjih 5 godina bilo tako gledano...
gospa buba Posted October 17, 2016 Posted October 17, 2016 "Sumnjiva lica"? Žao mi je samo para Isaković-Đuričić... i djurichic mora da jede lebac :(
James Marshall Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) Jao uhvatio sad scenu ove serije. Kafana, dva lika loču, tu je i orkestar i pevaljka. I pjeva na plejbek i to očajno Gdje smo napredovali za 45 godina, od scene gdje u seriji Ljubav na seoski način Silvana kameo pojavljivanje pretvori u antologijski audio zapis do toga da sisata riba koju su doveli u ovu današnju seriju ne može da izotvara usta na plejbek kako valja. Ala smo napredovali. Edited October 18, 2016 by James Marshall
hefaca Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Odlican film Posmatraci povodom dana borbe protiv trgovine ljudima... Posle filma dokusuri tv mreza sa dosta je bilo vd stanja... Steta sto niko ne gleda rts2... Bitno je da se zna broj cipela pevacice sto ne zna da otvara usta...
renne Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Odlican film Posmatraci povodom dana borbe protiv trgovine ljudima... Posle filma dokusuri tv mreza sa dosta je bilo vd stanja... Steta sto niko ne gleda rts2... Bitno je da se zna broj cipela pevacice sto ne zna da otvara usta...O čemi ti?
hefaca Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Pogledah i ja sumnjiva lica malo pre. Bilo je super fora...
Sludge Factory Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 A sta je ovo Ubice moga oca ili tako nesto? Ukrasilo bilbord u centru Kragujevca. Cini mi se Kicic, Natasa Ninkovic...
James Marshall Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Valjda neki pokušaj da se očešu o ovaj talas popularnosti krimi serija. Koliko vidim, glavni lik tumači Vuk Kostić. evo pikanterija Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković), u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi. Očigledno scenarista/režiser ispunjava svoje fantazije. Glumačka ekipa ne obećava neke bravure, ali hajde da vidimo na šta će da ispadne.
James Marshall Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Ma zamisli samo ovaj noseći ljubavni trougao. Sve glumčine.
Sludge Factory Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 (edited) Evo ima i trejler. http://youtu.be/zX1JXEC_dbs "iz kukuruzista" ne zna zasto mi je smesno, mozda zbog njegove dikcije, ali pokidah se Edited October 18, 2016 by Sludge Factory
James Marshall Posted October 18, 2016 Posted October 18, 2016 Koliko je netalentovan ovaj Kostić, i dalje mu je najbolja kreacija ona iz Male noćne muzike.
stoka Posted October 19, 2016 Posted October 19, 2016 Ali je zato velika Srbenda, to ga kvalifikuje za uloge ...
Recommended Posts