Milosh76 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Here WeGo mape downloadujes za zemlje koje ti treba i bez interneta te vodi gde god si naumio. Pola Italije i Austrije sam prosao tako. Gledas i u znake, ali mape urade 90% posla. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=en_US
Zli Gli Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Imam Here i Maps, drzacu se njih onda ako odem.
SNARC Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 google maps pruza opciju da skines mapu i koristis je bez neta..samo obelezis teritoriju koja te zanima , downloadujes mapu i to je to. Ja sam to sad uradio na Krfu, radi kao singerica.
stajebrebilo Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Upravo ovih dana izasao TomTom za Q2 2018. za iGo... imas na torentima, ja sam upravo skinuo.
Mil@n Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 (edited) Mislim da nema ništa bolje od google mapsa. Osim što imaju najgluplji sistem ikada za off line mape. @vookela, svi hvale igo pa bih da ga ubacim u auto pošto me u njemu zeza gmaps, tj neće nešto da radi... Gde skinuti i app i mapu? Moš i na pp... Edited September 27, 2018 by Mil@n
Barti66 Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Za velike rezolucije samo iGo "Nextgen"...čisto da znaš da se nemučiš džabe, za "male" ili "srednje" Primo i My Way.
pacey defender Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 (edited) Google maps je uneo novi autoput. U teoriji, do Vrnjačke banje je skoro pa u minut isto vreme potrebno ako se ide novim autoputem, ili do Batočine pa preko Kragujevca. Šta kaže praksa, kojim putem je bolje ići? Edited September 3, 2019 by pacey defender
namenski Posted September 3, 2019 Posted September 3, 2019 Autoputem do Pojata, pa Krusevac, Trstenik, Vbanja...
pacey defender Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 22 hours ago, namenski said: Autoputem do Pojata, pa Krusevac, Trstenik, Vbanja... Mislio sam da ce novi autoput malo prekratiti vreme odlaska. Ovo preko Trstenika je duze par desetina km. Ne secam se kakav je put u delu kada se sidije sa autoputa, da li se prolazi kroz gomilu naseljenih mesta. TO bih svakako izbegao.
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 6 minutes ago, pacey defender said: Ne secam se kakav je put u delu kada se sidije sa autoputa, da li se prolazi kroz gomilu naseljenih mesta. TO bih svakako izbegao. ima ih, al nije toliko strašno
James Marshall Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Kruševac-Kraljevo je jedan od boljih magistralnih puteva u Srbiji, ok održavan, ravan, dobra vidljivost, ima i dosta dionica gdje je 80 ograničenje, nije ništa strašno. Brži kums
namenski Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 8 minutes ago, pacey defender said: Mislio sam da ce novi autoput malo prekratiti vreme odlaska. Ovo preko Trstenika je duze par desetina km. Ne secam se kakav je put u delu kada se sidije sa autoputa, da li se prolazi kroz gomilu naseljenih mesta. TO bih svakako izbegao. Koliko se secam, a sto kaze KUMS, nije strasno: od Pojata do Krusevca i ovako i onako, nije da nema, Krusevac se OK obilazi, nastavljas Moravskim putem koji obilaz Trstenik, ostalo je kao na svakom regionalnom putu u Srbiji, ali sve u svemu, izmedju varijanti koje razmatras, ja se ne bih ni sekund dvoumio. Na stranu sto izbegavas Kraljevo i pripadajuci haos. Ako ti je do skitnje i ne zuris, mozes da u Stopanji skrenes levo, Rudenica pa dalje, nevidjeno lep kraj, uporediv sa najlepsim francuskim pejsazima, Aleksandrovac, Mitrovo polje pa preko Goca u VB sa planinske strane. Vredi se pomuciti.
kud u maglu Simoviću Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 ovaj post je čisto zarad unošenja dodatne zabune išao sam do kraljeva novim putem, a drugi put do trstenika e75. meni je neuporedivo lepši ovaj novi, pejzaži i sve uz to. e75 mi je dosadan do zla boga, valjda jer sam ga prošao milion puta ako ideš, pretpostavljam da ćeš se i vratiti ja bih kombinovao obe varijante, jednim putem tamo, drugim nazad
pacey defender Posted September 4, 2019 Posted September 4, 2019 Pa može i tako. Znači, svakako otpada opcija preko Kragujevca.
Recommended Posts