Jump to content
IGNORED

Beogradski komarci

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

bogte Glene da nisu ovi Englezi sa Exita pekli neku verziju tog single malta negde u Rumi?

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Anonymous

11

• Kelt

8

• fabius maximus

6

• renne

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ne da ja znam, a imam mentalnu mapu svih legalnih i ilgelanih destilerija alkohola po Srbiji. svaki kazan je zabeležen i uredno zaveden da mi nešto ne promakne.jesi ti konačno saznao ko si i šta želiš?

Posted

Šta god da su prskali, nije baš najdelotvornije.Živim pored Dunava, pa pouzdano znam kako kidišu, mrcine gadne. Čini mi se da je malo, ali jako malo smanjena navala komančerosa. U životu nisam brže spizdio kutiju Raid tableta. Otrov iz vazduha i otrov u kući. :( Tragikomične su scene šetača, koji su došli da kuliraju na keju i mazohistički u tome istrajavaju, braneći se kojekakvim granjem od podivljalih rojeva.

Posted

sinoć na plafonu iznad kreveta 18 komada. Sitnih. A u ostalim uglovima barem još troduplo toliko.Odlepiću, danas kupujem raid za svaku sobu, ovako ne može više da se živi.

Posted
sinoć na plafonu iznad kreveta 18 komada. Sitnih. A u ostalim uglovima barem još troduplo toliko.Odlepiću, danas kupujem raid za svaku sobu, ovako ne može više da se živi.
a jel imamo mi neke borce za prava komaraca ili sta?
Posted

Komarski nacionalni front, ili komarci u crnom ili komarska LBGT alijansa...Oni su i razvodnili preparat, pa tzv. zaprašivanje nije dalo očekivane rezultate.

Posted

a sledece: drushtvo za podrshku pravu ambrozije na zivot & razmnozavanje :P

Posted

Hmm, jel ovo ponovo zuje "debeli i vitki" (nad Zemunom), ili se meni čini?

Posted
Hmm, jel ovo ponovo zuje "debeli i vitki" (nad Zemunom), ili se meni čini?
ou jes! zamalo da odnesu majstora koji farba krov :P
Posted

wuhu! evo ga i ovde!a ja opet ne mogu da ga uslikam <_<

Posted

Živeo Đilas!Ja nisam čuo da su ovo najavili, ukoliko stvarno nisu, pčelari mogu da menjaju profesiju.

Posted (edited)

...

Edited by ruskabajka
Posted

Rekoše da ovo nije bila nova akcija nego "produžetak prethodne" :lol:

Posted

Nisam imala komarce u stanu sve do zaprasivanja. Na nebu iznad dela grada u kome stanujem, u danu zaprasivanja nisam videla ni jedan jedini avion, pa pretpostavljam da su sa zaprasene teritorije komarci lagano doleteli na moju nezaprasenu, sto smatram da nije fer od strane zaprasitelja...I jos nesto. Moji prijatelji sa zaprasene teritorije Beograda se zale da iako su videli avione, nisu osetili onaj poznati miris sredstva koje ubija komarce, zbog toga opravdano smatram da je zaprasivanje vrseno samo psiholoski a ne i prakticno angry.gif