March 1, 20232 yr 19 minutes ago, Ras said: Ajde, ajde, nemoj svaku reč da ti čupam iz usta! Šta si im radio? I sa čim?
March 1, 20232 yr 57 minutes ago, nisam ja said: sardininina tajna Odličan naslov za novu seriju u koprodukciji Gage Antonijevića i Milene Marković
March 9, 20232 yr Burek sa kolenicom za doručak. Mogu vam reći, prava kolenica u hrskavoj kori, sve 5. (Pekara preko puta Kirćanskog na Bulevaru. Isto se čeka red, kao kod njega)
March 9, 20232 yr 2 hours ago, Tihajeza said: Burek sa kolenicom za doručak. Mogu vam reći, prava kolenica u hrskavoj kori, sve 5. (Pekara preko puta Kirćanskog na Bulevaru. Isto se čeka red, kao kod njega) Sta je/gde je to?¿
March 9, 20232 yr Kod Blizanaca Za napadaj može neko da kvotuje pošto sam mu na ignor. Edited March 9, 20232 yr by Milošica
March 9, 20232 yr 7 minutes ago, Milošica said: Kod Blizanaca Za napadaj može neko da kvotuje pošto sam mu na ignor. Evo ja cu, mada vidim da sam vam i ja na ignoru
March 10, 20232 yr 21 hours ago, Tihajeza said: Burek sa kolenicom za doručak. Mogu vam reći, prava kolenica u hrskavoj kori, sve 5. (Pekara preko puta Kirćanskog na Bulevaru. Isto se čeka red, kao kod njega) Dobar je, malo blaži nego što samo očekivao zato što kolenica nije dimljena, ali ništa mu ne fali.