Filozof manijak Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 bio sam na redovnom rehabu kod matorih, deset dana su me kljukali kao gusku, sad sledi upotreba opijata za mršavljenje i treniranje nejela kao Majkl Đekson 1
Mel Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Mi imamo dva dorucka za malog (pa i mi sa njim) evo vec druga godina. Ekstra je za liniju, ekstra
Ras Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 2 hours ago, Filozof manijak said: Pratim i podižem za: Vidi oblik u koji je izrezana kora! 1
mraki Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 A zardjala lopatica od miksera u čaši sa olovkom? 1 1
Filozof manijak Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 5 minutes ago, mraki said: A zardjala lopatica od miksera u čaši sa olovkom? Umetnička instalacija
Svemir Zeka Posted November 21, 2022 Posted November 21, 2022 Moj Sirogojno doručak-ručak U ovoj ovde prosveti se radi za sve ostale 2 1
beta Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 46 minutes ago, Ras said: španski (krompir i luk) omlet isto jela doduše kupovnu verziju. kraljica majka donela iz barselone s ljubavlju.
Ras Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Šta znači kupovna verzija? Jelo je nekako polupripremljeno?
renne Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Ima i u Lidlu kad su dani španije, i stvarno je ok 1
gospa buba Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Ima i u Lidlu kad su dani španije, i stvarno je okjel mozete da nas upozorite na taj dogadjaj kad opet bude? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Ras Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Lako i brzo se priprema. -jedan crni/crveni luk -jedan krompir -jaja -so, biber, mlevena parika -ulje -opciono: peršun, čili p, crvena paprika (sveža), beli luk, itd... Sitno iseckati crni luk, beli luk, čili p, papriku... Narendati krompir. Umutiti jaja. Zagrejati ulje na tiganju na srednje jaku vatru. Kratko propržiti povrće: dodati najpre luk, papriku, ... a minut nakon toga i krompir. Začiniti. Povrće mešati varjačom da se ravnomerno proprži. Stišati vatru. Preliti jajima. Začiniti jaja. Odizati krajeve da se ne lepe za zidove tiganja. Okrenuti omlet (uz pomoć velikog tanjira), pa kratko ispeći i drugu stranu. 2
Recommended Posts