mraki Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Meni ta poširana jaja nekako besmislena. Ja ih poširam samo u ljusci.
Kelt Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 a je l ste probali jaja na pari? Keramička posuda, malo se podmaže, ispod može pršuta, kačkavalj, seckana paprika, preko se pukne jaje, zatvori se alu folijom i u steamer. Dosta je dobro
nisam ja Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 ja je imam, al je ne koristim. ketler, sa druge strane mi je oči otvorio.
decak Kejt Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 gledam vas na poslednjih 5 strana kako pišete o žumancima i poširanju i umetnosti tečnog žumanceta, a ja od pre 8,9 godina umrem lepo svaki put kad pojedem žumance koje nije skroz termički obradjeno - bukvalno mi stane želudac i umirem od bolova i svečano obećam sebi: nikad više. ne znam zašto je to tako, pre tog prvog incidenta sam najnormalnije jela i volela da umačem koru krckavog hleba u žumance :/
nisam ja Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 its not us, its you. ko kad su nam na neki matine dolazili neki gosti. ja se ubih da ne presušim, a dasa šutno ženu ispod stola da ona traži da mu dopečem™. kolko vas je zapatilo salmonelu od rovitih jaja?
Milošica Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Navukli ste me na jaja. Po ceo dan samo to jedem.
ivy Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 48 minutes ago, Milošica said: Navukli ste me na jaja. Po ceo dan samo to jedem. ja vec godinama samo nji doruckujem i nikako da mi dosade :P naravno u svim mogucim kombinacijama i uvek nesto drugacije ali obozavam @decak Kejt zao mi je :( 1
Milošica Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 Plus su jeftina i sad mogu da uštedim za kvalitetan koks. 1
nisam ja Posted January 15, 2021 Posted January 15, 2021 bolje uzmi heroin da zaboraviš da te je neko navuko na jaja. 1 1
Recommended Posts