January 15, 20214 yr a je l ste probali jaja na pari? Keramička posuda, malo se podmaže, ispod može pršuta, kačkavalj, seckana paprika, preko se pukne jaje, zatvori se alu folijom i u steamer. Dosta je dobro
January 15, 20214 yr gledam vas na poslednjih 5 strana kako pišete o žumancima i poširanju i umetnosti tečnog žumanceta, a ja od pre 8,9 godina umrem lepo svaki put kad pojedem žumance koje nije skroz termički obradjeno - bukvalno mi stane želudac i umirem od bolova i svečano obećam sebi: nikad više. ne znam zašto je to tako, pre tog prvog incidenta sam najnormalnije jela i volela da umačem koru krckavog hleba u žumance :/
January 15, 20214 yr its not us, its you. ko kad su nam na neki matine dolazili neki gosti. ja se ubih da ne presušim, a dasa šutno ženu ispod stola da ona traži da mu dopečem™. kolko vas je zapatilo salmonelu od rovitih jaja?
January 15, 20214 yr 48 minutes ago, Milošica said: Navukli ste me na jaja. Po ceo dan samo to jedem. ja vec godinama samo nji doruckujem i nikako da mi dosade :P naravno u svim mogucim kombinacijama i uvek nesto drugacije ali obozavam @decak Kejt zao mi je :(