September 5, 20204 yr Nešto poput dečije radosti: tost sa susam pastom i medom. Radujem se skoro svako jutro.
September 5, 20204 yr On 6.6.2020. at 15:52, čekmeže said: Neko će umreti zdrav, neko će umreti bolestan. Ovi bolesni ce umreti mnogo ranije.
September 5, 20204 yr 6 hours ago, El Guapo said: Ovi bolesni ce umreti mnogo ranije. Zavisi od autobuskog reda vožnje.
September 13, 20204 yr On 5.9.2020. at 10:15, El Guapo said: Ovi bolesni ce umreti mnogo ranije. Gledajući život starijih ljudi oko sebe, molim boga da ne doživim 80 i da mi podari zdrav razum do kraja.
January 9, 20214 yr Ne znadoh gde da metem ovo pitanje, valjda ima najviše veze sa doručkom: Koje mleko može ukusom da parira Alpskom, ali da nije uvozno? Nešto mi glupo u zemlji sa toliko krava da kupujem slovenačko
January 9, 20214 yr Cela Tuzla jednu alpsku kravu muzla Edited January 9, 20214 yr by Filozof manijak
January 9, 20214 yr Quote od kada je 'Ljubljanska mlekarna' postala vlasnik mlekare iz Tuzle, 'alpsko mleko' od 1,6 i 3,5 procenata mlečne masti u ambalaži od litar proizvodi se u BiH, a ne kako mu samo ime kaže u Alpima. Edited January 9, 20214 yr by aram
January 9, 20214 yr Sad razumem otkud tolike kolicine po marketima. Mada mislim da mi je okus zbog 3.5 posto mlecnih masti.
January 9, 20214 yr Na ambalazi pise proizvedeno i uvezeno iz Slovenije. Ako prepakuju mleko iz BiH ozbiljni su prevaranti.
January 10, 20214 yr A jel neko probao ovo mleko: https://www.mlekarapetrov.rs/prodaja-i-narucivanje/Naše-mleko-1l-POVRATNA-STAKLENA-BOCA-p181056947. Druge stvari sam probala i mnogo su ukusne - jogurt, kiselo mleko, pavlaka...
January 10, 20214 yr 42 minutes ago, magnolia said: A jel neko probao ovo mleko: https://www.mlekarapetrov.rs/prodaja-i-narucivanje/Naše-mleko-1l-POVRATNA-STAKLENA-BOCA-p181056947. Druge stvari sam probala i mnogo su ukusne - jogurt, kiselo mleko, pavlaka... ja nikada nisam videla te proizvode u prodavnicama iako sam na sajtu videla da ih navodno ima maltene svuda rado bih da probam
January 10, 20214 yr Nisam koristila, nisam ni znala da postoje, niti sam naletela nekad u marketima, ali deluju ozbiljno dobri 3.5 mm mleko plus u staklenoj boci, to mi se svidja.Kupujem ga na pijaci od mog prodavca ili Zapis Tare (2.8%), nema razlike, kajmak debeo, mleko slatko i preukusno.Jogurt ZT od 2.8%, mislim da nemaju sa vecim % toliko je gusto, kasikom da se jede. MmmmProbala bih sve ovo od Peteova.