Jump to content
IGNORED

Dorucak

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Nešto poput dečije radosti: tost sa susam pastom i medom. Radujem se skoro svako jutro.

Posted
On 6.6.2020. at 15:52, čekmeže said:

Neko će umreti zdrav, neko će umreti bolestan.

Ovi bolesni ce umreti mnogo ranije.

Posted
6 hours ago, El Guapo said:

Zavisi od autobuskog reda vožnje.

Posted
On 5.9.2020. at 10:15, El Guapo said:

Gledajući život starijih ljudi oko sebe, molim boga da ne doživim 80 i da mi podari zdrav razum do kraja.

• +1 1
  • 3 months later...
Posted

Ne znadoh gde da metem ovo pitanje, valjda ima najviše veze sa doručkom: Koje mleko može ukusom da parira Alpskom, ali da nije uvozno? Nešto mi glupo u zemlji sa toliko krava da kupujem slovenačko :D

Posted

Nijedno. To je najukusnije mleko.

Posted

Zar nije bila neka priča da Alpsko mleko uopšte nije iz Slovenije nego iz Tuzle?

Posted (edited)

Cela Tuzla jednu alpsku kravu muzla :D

Edited by Filozof manijak
  • +1 1
Posted

Sad razumem otkud tolike kolicine po marketima. Mada mislim da mi je okus zbog 3.5 posto mlecnih masti.

Posted

Na ambalazi pise proizvedeno i uvezeno iz Slovenije. Ako prepakuju mleko iz BiH ozbiljni su prevaranti.

Posted

Nisam koristila, nisam ni znala da postoje, niti sam naletela nekad u marketima, ali deluju ozbiljno dobri 3.5 mm mleko plus u staklenoj boci, to mi se svidja.
Kupujem ga na pijaci od mog prodavca ili Zapis Tare (2.8%), nema razlike, kajmak debeo, mleko slatko i preukusno.
Jogurt ZT od 2.8%, mislim da nemaju sa vecim % toliko je gusto, kasikom da se jede. Mmmm

Probala bih sve ovo od Peteova.