Valk Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 Sve i nekako al' ako može da se sjaše s pekmeza, ili bar da se objasni kako je džem isto "smeće" ko ostalo pobrojano. On topic, juče ujutru dala klincu guščije jaje na oko, zauzima ceo tanjir koliko je
pbg12345 Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 (edited) to tanjiric (od malih solja)za kafu? Edited June 7, 2020 by pbg12345
Milošica Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 (edited) Pa klincu(ako je jako mali) i ne bi valjalo dati više od tog tanjirića. Edited June 7, 2020 by Milošica
Valk Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 (edited) 53 minutes ago, pbg12345 said: to tanjiric (od malih solja)za kafu? Normalan plitki tanjir, onaj što se stavlja na vrh seta kad ti dođu gosti, da jedu predjelo @Milošica Ima 4 godine, odavno jede sve. Edited June 7, 2020 by Valkyrie
pbg12345 Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 1 hour ago, JozoMujica said: Kolika ti je onda ova viljuska? pa da tom logikom sam se i ja vodio a nista grdje od ogromnih viljuski 2 hours ago, Milošica said: Pa klincu(ako je jako mali) i ne bi valjalo dati više od tog tanjirića. 2 hours ago, Valkyrie said: Normalan plitki tanjir, onaj što se stavlja na vrh seta kad ti dođu gosti, da jedu predjelo @Milošica Ima 4 godine, odavno jede sve. dajete mu da jede tanjire? mislim da to nije zdravo
Valk Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 40 minutes ago, pbg12345 said: pa da tom logikom sam se i ja vodio a nista grdje od ogromnih viljuski dajete mu da jede tanjire? mislim da to nije zdravo Hranimo ga nepodobnim forumašima. Njih jede trozupcem.
Hamlet Strašni Posted June 7, 2020 Posted June 7, 2020 1 hour ago, Valkyrie said: Hranimo ga nepodobnim forumašima. Njih jede trozupcem. Да ли је заинтересован да буде модератор? Осим маме модератора, има и потребне квалитете
Ras Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 11 hours ago, Valkyrie said: Hranimo ga nepodobnim forumašima. Njih jede trozupcem. 1 hour ago, aram said: neptunizam!
Haralampije Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 21 hours ago, Filozof manijak said: Smatram da je u našem podneblju bolje jesti pekmez od šljiva nego avokado. Na više mesta sam pričitao da naš organizam (tj.ljudi na našem podneblju) nema enzima koji bi razgrađivali hranljive materije iz npr. avokada, i da on samo prođe neiskorišćen kroz probavni trakt. Ne znam koliko je to tačno, ali mi zvuči logično. znaci za svaku namirnicu postoje specificni enzimi koji se nalaze u nasem telu i samo cekaju da ti pojedes recimo - avokado...ili sljivu
Filozof manijak Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Ne, nego za odeđene hranljive materije koje se nalaze u namirnicama.
Indy Posted June 8, 2020 Posted June 8, 2020 Avokado može da izazove alergiju kod nekih (koji su tome podložni), ali to nije to našta ti misliš. Bez brige, puno nas uspešno (i sa uživanjem) jede avokado (a iz istog smo podneblja.) Na otoku Visu (piše na netu) ima neki tip koji gaji avokadoe. Tako da, eto, može i tu (gde nema mraza, barem ne često) da uspeva...
Recommended Posts