slepa živana Posted October 6 Posted October 6 10 hours ago, Boksi said: Kupujem ovakav kredenac. Ako neko ima nešto slično i želi da ga se reši veoma sam zainteresovana. Ovaj je već bio rezervisan kad sam ga uočila. Nemam veću fotku. ovo se u oglasima najčešće zove vitrina, ako nisi probala tako da tražiš 1 1
đorđe geprat Posted October 7 Posted October 7 ukucah "kredenac" na KP. ima svačeg, ovo mi je najsličnije 1
Boksi Posted October 7 Posted October 7 1 hour ago, đorđe geprat said: ukucah "kredenac" na KP. ima svačeg, ovo mi je najsličnije Hvala! Ovaj je prelep, ali tražim beli sličnih dimenzija (i cene) kao na slici.
papapavle Posted October 8 Posted October 8 Pitah na Vocapu, a možda je ovde prikladnije: Tast i tašta imaju 4 karte viška za koncert povodom 55 (!) godina karijere Snežane Đurišić u SC, sad u nedelju 13.X u 20h. Ja inače svašta volim da odslušam uživo, ali ovo je ipak heavy duty i za mene - da nema neko neku rodbinu/staramajku/komšije/sebe ko bi se ovome obradovao? Dali bi i ispod cene, samo da im ne propadnu.
Baldrick S. Posted November 7 Posted November 7 (edited) Ne uvaljujem nista, samo malo ustede. Za sve ljubitelje Beinsporta na engleskom, programi za sport su u spojleru (plus ima tenis, formule i jos 50 kanala) sve sto treba da uradite je da nadjete vpn ili dns za filipine, kliknete na link https://connect-th.beinsports.com/en napravite nalog. Placanja karticom ili paypalom: 2.15 evra mesecno (moze da se otkaze kad god). Uporedno moze da se gleda 4 utakmice na jednom uredjaju (na kompu upravo gledam 4 tekmi lige sampiona, podeljene na manje ekrane). Postoji i vracanje unazad, i jos ne znam sta. Slika preko vpna do filipina je za sada ok. Spoiler @John Coltrane Edited November 7 by Baldrick S.
John Coltrane Posted November 7 Posted November 7 Hvala, meni moj kinez i dalje šljaka bez problema. 1
Baldrick S. Posted November 7 Posted November 7 1 minute ago, John Coltrane said: Hvala, meni moj kinez i dalje šljaka bez problema. Mrzi me da ih cimam na whatsup, rekoh da zapises ako prestane.
Ayatollah Posted November 9 Posted November 9 Od pokojne majke su mi ostale dve kutije Ozempica od 1mg, rok upotrebe 10/2026, držani u frižideru sve vreme. Ako je neko zainteresovan za kupovinu neka mi javi u pp, prednost dijabetičari. 1
Recommended Posts