Nesh Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Ja danas odneo jednu turu knjiga (pun ranac) do knjigomata u biblioteci, posle nekoliko sati pripremio i drugu turu, kad odem tamo, knjogomata ni od korova. Izgleda da su ga bas danas premestili negde povodom slave grada Nisa. Pa dobro, komplikovana aparatura od nekoliko dasaka nije se mogla lako klonirati pa da imamo dva. Ostavio sam knjige u holu (u niskoj biblioteci je to vise holce ili holic) biblioteke, pa nek trljaju glavu. Mozda nije za ovu temu, al kad je vec pomenuto poklanjanje knjiga, moram pohvaliti ideju ovog bankomata (tako su ga krstili) koga ja zovem knjigomat. Prastajte.
čekmeže Posted May 31, 2021 Posted May 31, 2021 Svojim očima sam gledao kako žene iz lokalne biblioteke čekaju kad prođe čistač sa kolicima pa ga zamole da odnese u kolicima gomile knjiga do kontejnera. Teške su, što jes jes.
renne Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Klavir, ruski akord, naštimovan Ako nekome treba. Besplatno, samo da se organizoje prenos sa trećeg sprata, Zemun, Vrtlarska
Kenji Posted August 8, 2021 Posted August 8, 2021 Čekaj, polako. Sačekaj malo pa hladne glave. Dogovorite se, ona će svirati subotom a ti idi na pecanje. 2
maheem Posted September 28, 2021 Posted September 28, 2021 Pre no što okačim na kp ajde da probam ovde. Deuter Kid Comfort II nosiljka/ranac. Stanje ko na slikama, niš mu ne fali, plastična kopča sa slike šljaka iako jedan kraj malo štrči ka spolja. U selidbi smo zagubili "suncobran", kabanicu pak nismo. Suncobran nije išao u paketu već se poručuje kao dodatna oprema. Nosivost 22kg žive vage + 2-3 kg u ranac. Veoma udobna i praktična sprava, mi smo je baš dosta koristili i jako smo zadovoljni. Za dicu od 6 meseci do 2-3 godine. Mada naš gigant od 4 godine i dalje može da stane u nju. Za furunaše cena 6000 dinosaurusa. https://www.rei.com/product/810852/deuter-kid-comfort-ii-child-carrier https://www.deuter.com/int-en/shop/backpacks/p226113-child-carrier-kid-comfort 2
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 xl veličina, slim kroj popust ~15% za posetioce foruma
Valk Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 Ovde sve vrvi od slim publike, baš ćeš se ovajditi. 3
Čutura Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 to je taman za nekog normalnog™ M mozda cak i L 1
kud u maglu Simoviću Posted October 9, 2021 Posted October 9, 2021 6 hours ago, Valkyrie said: Ovde sve vrvi od slim publike, baš ćeš se ovajditi. uzni mužu
Valk Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: uzni mužu oću ako imaš dve
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 7 hours ago, Valkyrie said: oću ako imaš dve vi ste od onih što se isto oblače 2
Jeremija Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 +1, verovatno imaju i zajedničke social network naloge...
kud u maglu Simoviću Posted October 10, 2021 Posted October 10, 2021 @Valkyrie a možete i da je sherujete, neparnim ti, parnim on
Recommended Posts