Nesh Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 (edited) Odlicna trka, Dovi da zahvali meni sto sam izmalerisao Marqueza sitnim ulogom. Salu na stranu, odlicna borba. Marquez i kad gubi ug;avnom je tu, blizu, skuplja bodove. Edited August 5, 2018 by Nesh
Lancia Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Markesu kapa dole, da je do zadnjeg metra uopste bio u situaciji da se bori za pobedu sa ovakvim bestijalnim ubrzanjem Dukatija. Dovi je odvozao maestralno a Lorencu se osvetilo spavanje na sredini trke.
Mil@n Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 (edited) Ukratko, fenomenalne sve tri trke. Edit: prosto boli koliko yamaha ne može. Čak i kada je Rosi vodio, samo je pitanje vremena kada će da posustane i to se evo dešava godinu i po dana. Pa onda pitaju šta fali motoru. Pa ne fali ništa, ali ima dva brža. Edited August 5, 2018 by Mil@n
Ivo Petović Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Strašno kakvi ludaci. Bukvalno sam bio na ivici fotelje u poslednjem krugu.
Mil@n Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Obrnut redosled trka, prvo moto gp u 12.30, mojne se zajebete! Inače kvale usrala kiša. Ko ne zna, Tito Rabat žestoko povređen, Morbidelijev motor naleteo na njega, mislim da je imao 3 otvorena preloma... U bolnici je, operacije uspešne. A genijalac Rosi loše izračunao vreme i 2 sekunde zakasnio za posledni brzi krug inače bi bio 5, ovako završio 12i...
Lancia Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 22 minutes ago, Mil@n said: Obrnut redosled trka, prvo moto gp u 12.30, mojne se zajebete! Inače kvale usrala kiša. Ko ne zna, Tito Rabat žestoko povređen, Morbidelijev motor naleteo na njega, mislim da je imao 3 otvorena preloma... U bolnici je, operacije uspešne. A genijalac Rosi loše izračunao vreme i 2 sekunde zakasnio za posledni brzi krug inače bi bio 5, ovako završio 12i...
Nesh Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 Meni uvek smisle neko druzenje za auto-moto vikend, reko zbog ovog pomeranja bar cu gledati MOTO GP, kad tamo potop.
Nesh Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 9 minutes ago, nisam ja said: Šta priča ovo za rinsa? Rekao je da je skocio sa motora pri brzini 160km/h, a zatim zaustavio ostale...valjda je bilo ulja na stazi, nisam bas sve cuo, niti pratio.
Recommended Posts