Jump to content
IGNORED

MotoGP

mjone

Recommended Posts

Posted (edited)

Odlicna trka, Dovi da zahvali meni sto sam izmalerisao Marqueza sitnim ulogom. :D

Salu na stranu, odlicna borba. Marquez i kad gubi ug;avnom je tu, blizu, skuplja bodove. 

Edited by Nesh
Posted

Markesu kapa dole, da je do zadnjeg metra uopste bio u situaciji da se bori za pobedu sa ovakvim bestijalnim ubrzanjem Dukatija. Dovi je odvozao maestralno a Lorencu se osvetilo spavanje na sredini trke.

Posted (edited)

Ukratko, fenomenalne sve tri trke. :)

Edit: prosto boli koliko yamaha ne može. Čak i kada je Rosi vodio, samo je pitanje vremena kada će da posustane i to se evo dešava godinu i po dana. Pa onda pitaju šta fali motoru. Pa ne fali ništa, ali ima dva brža. 

Edited by Mil@n
Posted

Bagnaia i Oliveira :thumbsup: fenomenalan dvoboj.

Posted

Strašno kakvi ludaci. Bukvalno sam bio na ivici fotelje u poslednjem krugu.

• 2 weeks later...
Posted

Obrnut redosled trka, prvo moto gp u 12.30, mojne se zajebete!

Inače kvale usrala kiša. Ko ne zna, Tito Rabat žestoko povređen, Morbidelijev motor naleteo na njega, mislim da je imao 3 otvorena preloma... U bolnici je, operacije uspešne.

A genijalac Rosi loše izračunao vreme i 2 sekunde zakasnio za posledni brzi krug inače bi bio 5, ovako završio 12i... 

Posted
22 minutes ago, Mil@n said:

Obrnut redosled trka, prvo moto gp u 12.30, mojne se zajebete!

Inače kvale usrala kiša. Ko ne zna, Tito Rabat žestoko povređen, Morbidelijev motor naleteo na njega, mislim da je imao 3 otvorena preloma... U bolnici je, operacije uspešne.

A genijalac Rosi loše izračunao vreme i 2 sekunde zakasnio za posledni brzi krug inače bi bio 5, ovako završio 12i... 

:heart:

Posted

Meni uvek smisle neko druzenje za auto-moto vikend, reko zbog ovog pomeranja bar cu gledati MOTO GP, kad tamo potop. :sad:

Posted
9 minutes ago, nisam ja said:

Šta priča ovo za rinsa? 

Rekao je da je skocio sa motora pri brzini 160km/h, a zatim zaustavio ostale...valjda je bilo ulja na stazi, nisam bas sve cuo, niti pratio.