Lancia Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 1 minute ago, Ivo Petović said: Jbt...ludja 3 kruga nisam gledao. fenomenalno.
Ivo Petović Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Može, da Markez bude sedmi, ovako je malo antiklimaks na kraju.
Grandilof Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Da su Yamahe truncicu brze, ovo bi bilo nesto najjace ikad. Svejedno trka
Lancia Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Just now, Ivo Petović said: Može, da Markez bude sedmi, ovako je malo antiklimaks na kraju. Realno, mali je zver. Prvo je izdrzao guranje, pa izgurivanje sa staze, bezbroj obilazenja i na kraju sa ovolikom prednoscu. svejedno, svaka cast svima na spektaklu.
Mil@n Posted July 1, 2018 Posted July 1, 2018 Smorio sam se kao penis, želeo sam da se Rosi domogne barem podijuma, zaslužio je. Ali mu se nije dalo... :(Jedna od ako ne i najbolja trka ikada. Jako mi je drago da sam je gledao uživo.Rins je bog. U ovakvoj konkurenciji I trci dečko je izdržao do kraja. Kapa do poda.Na parkingu kolaps, 2.5h posle trke stojimo u mestu. Pakao.Organizacija inače čista perfekcija, ljudi milijarda, u pola osam jutros došli na stazu da uhvatimo ok mesto, već oko 9 (prva trka u 11) tribina 2/3 puna.Trojke odlične, dvojke malo manje. Šteta za Baldasarija, Kvartararo ludački odvozao. Hawaii Mate 10 Pro
Mil@n Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 (edited) Car je Pedrosa, i jedan od najmaleroznijih vozača svih vremena... Njegove statistike su impresivne, na momente i neverovatne sa obzirom na konkurenciju kroz godine... 206 trka, 31 pobeda i 112 podijuma. Fascinantno. To je samo u motogp naravno. Na to dodati 1 titulu u moto3 i dve u moto2. Edited July 12, 2018 by Mil@n
Lancia Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Uzasno je teska ova staza, previse krivina, uspona, svega...vise vodis racuna da ostanes na tockovima, nego da nekog obidjes.
Mil@n Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 Dobra trka, šteta što nije bilo više preticanja, ali takva konfiguracija staze. Vinjales pokidao i u Asenu i ovde drugu polovinu trke, brz, agresivan i precizan, malo podseća na MM u tom modu. Rosi bogovski. Svaka mu čast.
Recommended Posts