Jump to content
IGNORED

MotoGP

mjone

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Majo said:

Ne znam za to, jel to Pedrosi nece da produze ugovor?

Ma salim se, pominjao se prelazak Zarca u Hondu, navodno Zarco odbio, a u prenosu je jedan od komentatora rekao kako se, parafraziram, Markez "zali" sto niko nece u Hondu :blink:, a on bi voleo nekog dobrog vozaca, da mu bude konkurencija...itd...

Mada mi nije jasno sto bi Honda dovodila bilo koga, Pedrosa deluje kao "idealan" vozac uz Markeza.

Evo nesto ne bas najsvezije:

Honda MotoGP team principal Alberto Puig says the Japanese manufacturer needs more time to weigh up its 2019 rider options, as it considers whether to offer Dani Pedrosa a contract extension.

While the 32-year-old has expressed a desire in continuing the relationship, Honda has said it wants to continue evaluating its options for its second bike after renewing Marquez's contract.

Posted
6 minutes ago, Nesh said:

Ma salim se, pominjao se prelazak Zarca u Hondu, navodno Zarco odbio, a u prenosu je jedan od komentatora rekao kako se, parafraziram, Markez "zali" sto niko nece u Hondu :blink:, a on bi voleo nekog dobrog vozaca, da mu bude konkurencija...itd...

Mada mi nije jasno sto bi Honda dovodila bilo koga, Pedrosa deluje kao "idealan" vozac uz Markeza.

Evo nesto ne bas najsvezije:

Ako je istina, vrlo ruzno s Markesove strane i treba mu onda dovesti Rosija za kompanjera. Mada sumnjam da je tako nesto izjavio.

Posted
2 minutes ago, Majo said:

Ako je istina, vrlo ruzno s Markesove strane i treba mu onda dovesti Rosija za kompanjera. Mada sumnjam da je tako nesto izjavio.

Evo nadjoh nesto o tome. Nije rekao da Pedrosa nije brz. No, ovo isto nije sveze, tako da mozda Erceg i Stefanovic imaju vise detalja:

“It is the decision of Honda and only the decision of HRC,” Marquez said in Qatar. “I want the fastest teammate that they think is available. I think it is good to have a very, very competitive rider with a high level in the same garage because it helps the development and to improve the bike and for the team atmosphere.

“Dani [Pedrosa] is very fast and this season he will be very fast but Johann is impressive so I don’t know. For me it will be okay as I’ve already signed, so I am happy.”

Posted

E, fala, bzvz mu izjava. Folira mali, bas mu je stalo da Zarco dobije sto bolju masinu :fantom: 

Posted (edited)
11 minutes ago, Majo said:

E, fala, bzvz mu izjava. Folira mali, bas mu je stalo da Zarco dobije sto bolju masinu :fantom: 

Ako vec ne moze (ili nece?) Zarco, sigurno bi voleo da vidi u garazi Rosija ili Lorenca. Ali, eto, ne da mu se...:D

Edited by Nesh
  • 2 weeks later...
Posted

dosli huligani i idioti i u moto sport :isuse:

Spoiler

15279263905426.jpg

Posted

Markez poceo seriju losih poteza,da traje barem do sezone 2025!

Posted

I ja navijam za tako nesto, vala stvarno ono je bilo preostro prema Petrucci-ju, umalo coveku da unisiti trku.

Posted

Razumem da i on i drugi zele sto sto bolji plasman,ali ovo sto on radi je sramota.Jos je gore sto ga DORNA pusta da radi sta hoce.Treba da ga izbace pa neka ide u cirkus da nastupa.

Posted

Stigoh tek sad da vidim Lorenca kako prolazi kroz cilj prvi. A bilo je i vreme. :)

Posted

Lorenzo u Hondi sledece godine :fantom: