September 12, 20204 yr On 9.9.2020. at 15:35, Filozof manijak said: Šlunjo - osoba koja besciljno tumara iz roda polumenta
October 9, 20204 yr Nisam ja, al je dete - culo svoje prostake od roditelja kako psuju, pa prevelo i preradilo - "Koji ce mi to perac?" Sad smo i mi usvojili - "Idi u perac!"
October 9, 20204 yr A to me podsetilo na jos dve - "api", decje od ajped, postalo ime za sve ekrane u kuci "guljavi, guljava", iz vremena gledanja Mase i Medveda na ruskom (tamo Masa stalno izgovara nesto "guljaj" ili tako nesto, valjda hodati na ruskom), ali guljavi i guljava je u nasoj interpretaciji bilo nesto izmedju prljav, ljigav i gadan. "E, al, si guljav..."
October 9, 20204 yr A to me podsetilo na jos dve - "api", decje od ajped, postalo ime za sve ekrane u kuci "guljavi, guljava", iz vremena gledanja Mase i Medveda na ruskom (tamo Masa stalno izgovara nesto "guljaj" ili tako nesto, valjda hodati na ruskom), ali guljavi i guljava je u nasoj interpretaciji bilo nesto izmedju prljav, ljigav i gadan. "E, al, si guljav..."Гуляй, doslovno znači "igraj" u smislu "dance" ali da, koristi se često kao naglašavanje za "hodati", "kreni", "beži odavde"... slično može i "Давай" izkarantinisati Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 10, 20204 yr 11 hours ago, mlatko said: Гуляй, doslovno znači "igraj" u smislu "dance" ali da, koristi se često kao naglašavanje za "hodati", "kreni", "beži odavde"... slično može i "Давай" razguli!
January 9, 20214 yr mačke - mnjaupi ili mnjaupini (mačka - mnjaupa, mnjaupina; mačak - mnjaup, mnjaupin)
January 22, 20214 yr Klinka slika svoje lego kockice skrbavom kamerom sa tableta i nervira se: "Sto mi sve slike ispadaju MUTAVE?!"
January 24, 20214 yr On 9.1.2021. at 19:32, gagilija said: mačke - mnjaupi ili mnjaupini (mačka - mnjaupa, mnjaupina; mačak - mnjaup, mnjaupin) Mislio sam da smo samo ja i moja žena dovoljno ludi za to. Mačka - mauđ, mačke - mauđi.
January 24, 20214 yr Izblaciti. Budi dobar nemoj da te izblacim. Izmislio sestric dok je bio mala biba. Ovo c je u stvari ch kao Ceda Jovanovic. Edited January 24, 20214 yr by Zico
February 25, 20214 yr 1 hour ago, radisa said: Nisam maderacija, ali... Ako su neistomišljenici koji misle, to je super... Problem je sa neistomišljenicima koji ne misle... neistonemišljenici ili nemišljenici? deklariši se e: +istonemišljenici Edited February 25, 20214 yr by Krošek