slepa živana Posted September 12, 2020 Posted September 12, 2020 On 9.9.2020. at 15:35, Filozof manijak said: Šlunjo - osoba koja besciljno tumara iz roda polumenta 1 4
Tale Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Negled (Prazan, pogled bez vida uzrokovan vihorom misli dok su oči otvorene) 1
אַף אֶחָד Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 Nisam ja, al je dete - culo svoje prostake od roditelja kako psuju, pa prevelo i preradilo - "Koji ce mi to perac?" Sad smo i mi usvojili - "Idi u perac!"
אַף אֶחָד Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 A to me podsetilo na jos dve - "api", decje od ajped, postalo ime za sve ekrane u kuci "guljavi, guljava", iz vremena gledanja Mase i Medveda na ruskom (tamo Masa stalno izgovara nesto "guljaj" ili tako nesto, valjda hodati na ruskom), ali guljavi i guljava je u nasoj interpretaciji bilo nesto izmedju prljav, ljigav i gadan. "E, al, si guljav..."
mlatko Posted October 9, 2020 Posted October 9, 2020 A to me podsetilo na jos dve - "api", decje od ajped, postalo ime za sve ekrane u kuci "guljavi, guljava", iz vremena gledanja Mase i Medveda na ruskom (tamo Masa stalno izgovara nesto "guljaj" ili tako nesto, valjda hodati na ruskom), ali guljavi i guljava je u nasoj interpretaciji bilo nesto izmedju prljav, ljigav i gadan. "E, al, si guljav..."Гуляй, doslovno znači "igraj" u smislu "dance" ali da, koristi se često kao naglašavanje za "hodati", "kreni", "beži odavde"... slično može i "Давай" izkarantinisati Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
beyoncé Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 11 hours ago, mlatko said: Гуляй, doslovno znači "igraj" u smislu "dance" ali da, koristi se često kao naglašavanje za "hodati", "kreni", "beži odavde"... slično može i "Давай" razguli!
palfoot Posted October 10, 2020 Posted October 10, 2020 skurator - kustos koji ne voli ono što radi, otaljava pos'o
palfoot Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 dokenselovanje - dokvalifikacija u kenselskom stažu.
mlatko Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 Homofis(t)ovanje:gayboy:Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
gagilija Posted January 9, 2021 Posted January 9, 2021 mačke - mnjaupi ili mnjaupini (mačka - mnjaupa, mnjaupina; mačak - mnjaup, mnjaupin) 2
אַף אֶחָד Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Klinka slika svoje lego kockice skrbavom kamerom sa tableta i nervira se: "Sto mi sve slike ispadaju MUTAVE?!" 1 2
Meazza Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 On 9.1.2021. at 19:32, gagilija said: mačke - mnjaupi ili mnjaupini (mačka - mnjaupa, mnjaupina; mačak - mnjaup, mnjaupin) Mislio sam da smo samo ja i moja žena dovoljno ludi za to. Mačka - mauđ, mačke - mauđi. 1
Zico Posted January 24, 2021 Posted January 24, 2021 (edited) Izblaciti. Budi dobar nemoj da te izblacim. Izmislio sestric dok je bio mala biba. Ovo c je u stvari ch kao Ceda Jovanovic. Edited January 24, 2021 by Zico
Krošek Posted February 25, 2021 Posted February 25, 2021 (edited) 1 hour ago, radisa said: Nisam maderacija, ali... Ako su neistomišljenici koji misle, to je super... Problem je sa neistomišljenicima koji ne misle... neistonemišljenici ili nemišljenici? deklariši se e: +istonemišljenici Edited February 25, 2021 by Krošek
Recommended Posts