Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

Mardešić sardine su Metroova robna marka.pakovanje od po 5 komada, cena uber niskanego, da nije neko slučajno nekad naleteo na postirinog oslića u konzervi?ja nabo slučano u HR, posle našao i u Makedoniji, ali ni tamo nema već duže.toga bi mogao da jedem ceo dan, svaki dan, koliko je dobro

Posted
Ovaj?0Rpk0rd.pngBrate to sam kupio ortaku koji kao tripuje na dobru kafu i posle godinu dana vidim da ga nije ni jednom koristio....Odlepio sam jer sa hteo to i sebi da uzmem....
ne valja to, sem ako se meni nije posrecilo da kupim sranje a da moji prijatelji isto imaju los primerak. naime ono sto se desava je asimetrija u kolicini kafe izmedju dva kraka, kod mene je redovan slucaj da se jedna solja prelije a druga ostane prazna. do cega je to ne znam ali sam sa zadovoljstvom na kraju bacio spravu, pogotovo sto je bila nenormalno sklona budjanju ako je 3 dana ne koristim. i tu sam sve probao ali jok, pritom nije bila neka krdza, kupljena u italiji u pristojnoj radnji.
Posted
nego, da nije neko slučajno nekad naleteo na postirinog oslića u konzervi?
nema, ne trazi. i ja volim taj oslic, zapravo oba, i oslic file i oslic na bakalar. nema.
Posted

Imate ove Mardešić sardine i u Interexu, na akciji 79 dinara

Posted

Ko u Beogradu prodaje dobre nozeve? Treba mi jedan univerzalac, chef knive, i jedan bas dobar noz za 'lebac?

Posted

Moj mali update posle posete merkatoru kod Beogradjanke i proizvodi koji su mi privukli paznju :) Za one kojima pijaca nije blizu ili su nisu iskusni pijacari, kao sto nisam ni ja nazalost , artfood(pohvale za dizajn) u smrznutom programu nudi prozivod pod nazivom sumsko blago, pakovanje pecuraka, pise da sadrzi - sampinjone, bukovace, sitake, lisicarke i borovace po ceni od oko 450 rsd 500g, takodje imaju i neke zamrznute patke i pacije batake iz Madjarske, patka kosta oko 700 kinti kg. Volim pacetinu, al nikad nisam probao to u domacoj radinosti pa bi bilo dobro ako neko iskusniji ima da da neki bitan savet koji ne bi bilo lose znati pre upustanja u to iskustvo.Takodje onaj grcki jogurt, bodri je laske naci sa cokoladom nego obican, a vidim da su sada izbacili i kombinaciju sa blukom i vlascem ...

Posted

Меšanih prečuraka (verovatno istih tih) ima i u Tempu. Sasvim su dobre, s obzirom da su zamrznute.

Posted

Btw, ima opet da se kupi Imlekov pekorino u Maksiju, ali samo tvrdi. Valjda su ga držali u zeolitu 3 meseca, pa sad može da se prodaje. Onaj drugi nisam video.

Posted

E hvala kurcu i Petru Dobrnjcu.

Posted

mi nasli parce na Jazu, kao i amfisine kapare (kapre?). doneo oba :)

Posted

Jel ima ovo kod nas? Cini mi se da sam mozda jednom i video u Maksiju61708011_H.jpg?identifier=141947ecbe6170100396f0be43a07a37

Posted (edited)

jel' ima u beogradu neki supermarket ili samousluga sa proizvodima zdrave hrane. ja sam nailazila samo na prodavnice sa pultovima gde prodavcima kazes sta ti treba pa ti oni izmere, dodaju itd... a mene zanima bas market/samousluga, ono, uzmem korpu pa cunjam i pazarim sama sta mi treba :-) u novom sadu na telepu postoji, sigurno postoji i u bg, al ja nisam naisla na takvu /a bas mi treba takva prodavnica; obicno zaboravim sta mi sve treba, za neke stvari i ne znam da mi trebaju, a nije da sam stalno u prilici da se snabdem nekim artiklima kojih u zrenjaninu nema....

Edited by nezvanova
Posted

gde je na telepu?pošto i mene nervira taj koncept sa prodavačicom..obično su male a natrpane radnje i napravi se gužva a posebno kada se meri rinfuza,mislim kad dodjem zimi da mi izmere 6vrsta čajeva po 50/100g mislim da dobiju fras,a što je najvažnije tako onda nemam vremena da čitam sadržaje i etikete na miru i bez pritiska..

Posted
jel' ima u beogradu neki supermarket ili samousluga sa proizvodima zdrave hrane. ja sam nailazila samo na prodavnice sa pultovima gde prodavcima kazes sta ti treba pa ti oni izmere, dodaju itd... a mene zanima bas market/samousluga, ono, uzmem korpu pa cunjam i pazarim sama sta mi treba :-) u novom sadu na telepu postoji, sigurno postoji i u bg, al ja nisam naisla na takvu /a bas mi treba takva prodavnica; obicno zaboravim sta mi sve treba, za neke stvari i ne znam da mi trebaju, a nije da sam stalno u prilici da se snabdem nekim artiklima kojih u zrenjaninu nema....
UniverExport u Blokovima® ima ceo jedan "cosak" sa zdravom hranom.