Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Izvanredna zena, nema sta. Meni je zapovedjeno da napravim tu neku Sunce tortu, izgleda da cu od sada morati i kolace da spremam.Mnogo volim cizkejk. Patoloski.
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Donesi flašu rakije i sve se možemo dogovoriti. Možeš i flajku na 3 dana.
Frank Pembleton Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Izvanredna zena, nema sta. Meni je zapovedjeno da napravim tu neku Sunce tortu, izgleda da cu od sada morati i kolace da spremam.Mnogo volim cizkejk. Patoloski.Ja nikada nisam jeo čizkejk bar ne da sam znao da je to čizkejk Send from WC solja by BVK
renne Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 U Idei video AiA Hot wings, u velikim kesama, i plastičnim pakovanjima
Frank Pembleton Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) U Idei video AiA Hot wings, u velikim kesama, i plastičnim pakovanjimaOvo? Edited August 4, 2013 by Frank Pembleton
MayDay Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Reni, ajd na SZD na moj topik o timovima koje voliš. Nemoj na onaj mrzački. :D
Caligula Posted August 10, 2013 Posted August 10, 2013 Samo da prijavim nenadjebiv kozji tvrdi sir koji covek pravi u varijantama aleva, lesnik, persun, mirodjija i+ ukusi, oko 1000 dinara kilo a sto grama se trosi po nekoliko dana. Sir je tvrd, za rendanje ubio se, jakog ukusa a covek ima i mladi kozji sir u istim varijantama ukusa.Sad sam ga naseckao preko spageta, dao je sosu jos milion dolara preko. Mesto: zemunska pijaca, u istom redu gde su Slovakinje koje prodaju pilad i jajad. Coveka prvi put video pre nedelju dana, bice da je nov u poslu.
darling Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 i ja samo da prijavim sardine mardesichttp://www.mardesic.hr/proizvodi/odlicne, zapravo najbolje sardine koje jedem. nijedne druge im nisu do kolena. nit su preslane, nit ukus mora da im se maskira lukom, nit moraju da se ciste, bez govnastotrulih zalogaja. jedem ih bez hleba, sardine klot. videla sam da su u rodicu na terazijama sad na ponudi 86 dinara. kad smo vec kod konzervi, jel video neko negde tunu postira brac, a da nije u merkatoru, gde je 300 dinara, sto mi je puno? u rodicu zadnja cena bila 217 dinara, al ih nema mesec dana.
djeneralche Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Idea k+ tuna ima postirina, cenu vec ne znam.Inace Merkator je kupio rodu i ista konzerva kosta 100dinara vise.
Frank Pembleton Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Jel ima u idei onaj pirinač što se sa sve kesom apusti u vodu i skuva se do jaja!Poslato sa WC šolje by BVK
renne Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ima nekoliko vrstaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Recommended Posts