renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ovde ima i dalje u prahuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
pacey defender Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Da li iko uvozi one amerikanske chicken wings umake, ili moram da to nekako dobavljam iz inosrtranstva?Frank's hot sauce, Louisiana hot sauce, itede.Prijede mi se ovakav džank svakih nekoliko meseci.
Čutura Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 nisam video, al imas neke kineske sweet chilli koji mogu da se dorade
pacey defender Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Može da se doradi ali treba biti dosta kreativan. Svakako Vuster sos, maslac, beli luk u prahu i vinsko sirće , ali glavni sastojak nedostaje (sramim se priznati, jednom stavih tomatino koji sam pojačao medom, i nije loše ispalo).
Čutura Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 tomatino koji sam pojačao medom, i nije loše ispalo kecap? :D
pacey defender Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Joj, nisam baš toliko kreativan Postoji neki delezov ljuti sos, pokušaću. ...E da,... ne mora sirće ako se koristi vuster, prejako bude.
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 u kojoj vrsti prodavnica se kupuju kalupi za torte, oni limeni kojima se strana odvaja i skida
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 (edited) Da li iko uvozi one amerikanske chicken wings umake, ili moram da to nekako dobavljam iz inosrtranstva?Frank's hot sauce, Louisiana hot sauce, itede.Prijede mi se ovakav džank svakih nekoliko meseci.nazalost, niko. sve sam istrazio. medjutim, izgleda da u Merkatoru ima nesto interesantno, ljuti sosovi od halapenja i habanera... Edited July 23, 2013 by Marko M. Dabovic
Dr Arslanagić Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 u kojoj vrsti prodavnica se kupuju kalupi za torte, oni limeni kojima se strana odvaja i skidau home centrima, kiki itdima i u hipermarketima, npr. novom merkatoru
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 a, pa hvala. probacu prvo u Metalcu, pa ako nema tamo, idem u neku mega radnju. moram da napravim nesto sto se zove Sunce torta.
aram Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 ovde kod mene u svakoj boljoj samoposluzi, a tamo znam sigurno da ih ima u merkuru. a i na pijacama, i to jeftinije.
henrik larsson Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ima ih de oćeš, svaki super/hipermarket. Ja konkretno uzeo u Rodiću, da bi žena mogla da pravi čizkejk svaka 3 dana.
Recommended Posts