luba Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 blejanje u prazno nekada donosi srecu, srecu, radost. link neka ne otvaraju mesonejedi i fanovi zeka, bambija i njegove mame i slicnih lepookih bica.
ivy Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 ako imate problema sa plasticnim paradajizom u Maksiju imaju Doline,glozanski sasvim nelos paradajiz...tek sam sada videla,malo je zelenkast ali to je zbog potraznje,ne mogu da stignu da postignu..
renne Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 U Interexu su počeli da prodaju kojekakve francuske sireve i namaze
Zdravko Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 (edited) a sto se piva tice cekam neko drugi da isproba. cena je 680, samo ne znam da li uzimaju i pare za kauciji.Ja sam kupio to flasu tog piva sa ortakom iz zajebancije i seli u park da ga pocirkamo, ne traze kauciju, a pivo je skroz obicno, malo vise gazirano za moj ukus, jedino je flasa u rangu sa cenom, tekucina bas tesko ...Inace ko voli kozije sireve, pazario sam u zlatiborcu, prodaju koziji sir sa ruzmarinom, origanom i belim lukom, mislim to su tri razlicite vrste, meni se dopalo ... Edited June 29, 2013 by Zdravko
pacey defender Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Inace ko voli kozije sireve, pazario sam u zlatiborcu, prodaju koziji sir sa ruzmarinom, origanom i belim lukom, mislim to su tri razlicite vrste, meni se dopalo ...cena? imaju li strejt sir?
yolo Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 ne drzite me za rec 100% ali mislim da taj sir u rinfuzi pravi goatessa, tako da se to moze potraziti i na drugim mestima ako nema zlatiborca u blizini.
katamaran Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Video sam u Cara Dusana neku prodavnicu gde prodaju iskljucivo kozije proizvode. Cini mi se da je nesto posle raskrsnice sa Francuskom kad se ide ka Kalemegdanu.Ovi se reklamiraju na radijuhttp://beocapra.rs/kozari/Ne znam da li je ono njihova prodavnica.
assück Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 to ona preko puta crkve? sto ima prsut prirodno susen tecnim dimom ili tako nesto? zeleni izlog
ToniAdams Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 to ona preko puta crkve? sto ima prsut prirodno susen tecnim dimom ili tako nesto? zeleni izlogopet si sipao lepak u snenokle.
katamaran Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 to ona preko puta crkve? sto ima prsut prirodno susen tecnim dimom ili tako nesto? zeleni izlogVerovatno. Znam da sam tu negde video.
assück Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 nisam ja kriv sto oni tako, javno, reklamiraju prsut
Аврам Гојић Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 kakav je to kancerogeni pile of shit, taj tecni dimzato sam prestao da kupujem u Zlatiborcu...
Recommended Posts