June 12, 201311 yr ubivstvo.aha, eo danas ima nesto i u novinama o tome.http://magazin.net.hr/zdravlje/nutricionizam/truju-vam-metabolizam-a-vi-ih-jos-uvijek-kupujete
June 12, 201311 yr Jesam naravno. gricka sam probao jos odavno.a sto se piva tice cekam neko drugi da isproba. cena je 680, samo ne znam da li uzimaju i pare za kauciji.
June 12, 201311 yr Gricko ima ukus kao i ranije, jedino je malo gusci, tako da kazem.Ma ni blizu, prevara!Tekstura mu je kao Smoki koji ostane otvoren u babinom kredencu pa povuče vlagu, a ukusa nigde...Ranije ti ruke i usta budu crvene i masne koliko se god trudio da jedeš civilizovano, ovo sad je... meh...Razočarenje.
June 12, 201311 yr Da bar jesam, onda bi se nadao da još ima staarog Gricka...Sad sam im tražio sajt da se žalim, ali ne radi (registrovali su domain, ali nema weba na adresi - chipsway.rs)Btw, rade već tri meseca, al' su tek juče zvali Dinkaru da preseče vrpcu...
June 12, 201311 yr tako vam i treba kad podrzavate dinkarine projekteznaci marbo plocice, zakoniti zakon. klot, s krompirom.
June 13, 201311 yr Gde naci veci izbor Kotanyi zacina, konkretno me zanima biljna so sa belim lukom? U ovim vecim marketima ne nadjoh za sad.
June 13, 201311 yr Meni Gricko skroz ok. Ne mogu da se zakunem da je potpuno isti kao stari koji nisam jeo sto godina ali to je definitivno taj ukus.@ duccaprobaj u zdravoj hrani Edited June 13, 201311 yr by katamaran