Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

ne znam o cemu pricate, ja se davim u pardon listicima, ubivstvo.

• Replies 7.2k
  • Views 672.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

ima gricko u alonsuidi da ga kupis pre nego sto izmrvim sve kesice tog djubreta

ima i u aromi. taman uz pivo od 700 kinti

si probao?

Jesam naravno. gricka sam probao jos odavno.a sto se piva tice cekam neko drugi da isproba. cena je 680, samo ne znam da li uzimaju i pare za kauciji.

Gricko ima ukus kao i ranije, jedino je malo gusci, tako da kazem.
Ma ni blizu, prevara!Tekstura mu je kao Smoki koji ostane otvoren u babinom kredencu pa povuče vlagu, a ukusa nigde...Ranije ti ruke i usta budu crvene i masne koliko se god trudio da jedeš civilizovano, ovo sad je... meh...Razočarenje.

Ti s' garant uzeo Krcko -_-

Da bar jesam, onda bi se nadao da još ima staarog Gricka...Sad sam im tražio sajt da se žalim, ali ne radi (registrovali su domain, ali nema weba na adresi - chipsway.rs)Btw, rade već tri meseca, al' su tek juče zvali Dinkaru da preseče vrpcu...

tako vam i treba kad podrzavate dinkarine projekteznaci marbo plocice, zakoniti zakon. klot, s krompirom.

Gde naci veci izbor Kotanyi zacina, konkretno me zanima biljna so sa belim lukom? U ovim vecim marketima ne nadjoh za sad.

Jel ima negde halumi u BG?

ima u Veru gotovo uvek.

Thanks!

Meni Gricko skroz ok. Ne mogu da se zakunem da je potpuno isti kao stari koji nisam jeo sto godina ali to je definitivno taj ukus.@ duccaprobaj u zdravoj hrani

Edited by katamaran