duda Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) kondenzovano mleko? bilo ranije u veru neko grčko, sad više nemai ja bih rado to mleko kupovala ako negde imaza homemade nutelu a i inačejedna ruskinja mi otkrila kako se dobija fantastičan krem ( recimo uz sladoled ili neke voćen kolače) od tog mlekarkne se sa sve konzervom u šerpu i kuva se 2 sata. isprobano, radi.@rene, hvala na izveštajuja još imam jedno pakovanje fete što sam donela iz grecije.grčka feta je zakonedipne znam dal' sam sanjala ili sam skoro slušala da neki naši uzgajaju halapenjo , bilo na radiju Edited March 22, 2013 by duda
duda Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 nisam pravila, nego sam isto tim povodom pitala gde ima da se kupi kondenzovano mleko
nera Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Renne, kad si vec tu, videla sam te grcke djakonije ali bih volela neko licno iskustvo. Narocito za testenine za supu sa ovcijim mlekom, i testenine sa kravljim mlekom, to mi je zazvucalo zanimljivo, ima uputstvo na pakovanju ali je to uvek skromno. Ima li jos nesto posto u mom Maxi-ju imaju samo te razne testenine, suve leblebije i tome slicnoQuotujem sama sebe za slucaj da niste videli. :)Renne i ostali, ako imate preporuku sta raditi sa ovim grckim testeninama pisite, moze i na nekom vise odgovarajucem topicu
katamaran Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Nego jel ima negde da se nadju jalapenos paprike ili da se selim na "Now Craving"?Probaj ovaj matori oglashttp://top-oglasi.com/halapenjo-paprika-1150.html
nbg4ever Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Ubijte me ako istu ovakvu diskusiju, vezano za kondenz mleko, vec nisam citao :D
renne Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Quotujem sama sebe za slucaj da niste videli. :)Renne i ostali, ako imate preporuku sta raditi sa ovim grckim testeninama pisite, moze i na nekom vise odgovarajucem topicu video sam pitanje, ali nisam koristio pa ne znam
nera Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hvala svakako, mozda se nadje neko drugi. A tebe pitah posto imas resenje za vecinu nestandardnih i standarnih djakonija :)
*edited by mod Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Probaj ovaj matori oglashttp://top-oglasi.co...prika-1150.html Poslao sam mail pa javim ako mi neko odgovori.A video sam da Mccain ima neke smrznute halapenjose, ali ne znam gde ima u BG da se kupe njihovi prozivodi iako im kamione vidjam svako malo, malo.
Аврам Гојић Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) sto ima u Maksiju grcki sir sa Limnosa..nalik na fetu, isto koza-ovca kombinacija..ubija.u plasticnoj okrugloj beloj ambalazi, tamo gde su somborske fete itede, 400 dinara 500 grama.ubija. Edited March 22, 2013 by Marko M. Dabovic
Pontijak Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 uhuh. prava informacija za mene kada svratim u lokalni maxi posle radnog vremena :)
nera Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Hvala za info Dabovicu, taman cu sutra da probam taj sir :)
Recommended Posts