Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

ne mogu mesec dana nigde naći heinzov soja sosprobao sam u idei, onom kao ekskluzivnom maxiju, rodiću...heinz_sojasauce.jpg

Posted

ostaje ti onda samo vero :)

Posted

trokurac. ajde pogledam, pa javim

Posted (edited)

bre sad sam skoro videla, ili maksi otona zupancica ili maksi kod devesdvojke. jedan od ta 2 mora da bude, verovatnije prvi.mislim, primetila sam ga sto ga ne volim, inache ne bih ^_^

Edited by thermal bug
Posted

Garant ima u maxiju kod carine, a i u merkatoruПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2

Posted

pa mora da ima, ja vazda moram da se maltretiram po veru, da nadjem 1 drugi a ne taj, taj biju ko nece ^_^

Posted

šta će nekom uopšte Heinz?pa u toj mešavini glutaminata, karamele i soli, soje uopšte nema.kikoman. u Srbii samo to.

Posted (edited)

seljo sam. treba mi.imam lapo litre iz bloka 70 za tiganj i povrće, ali mi ovaj taman dođe super za belo i rižu jer jedini ima ukus od ta dva gde da uzmem kikkoman?

Edited by Ravanelli
Posted

Kikkoman je i generalno jako dobar brend. Inače, jedna od kompanija sa najstarijom tradicijom porodičnog biznisa, već 4 veka.

Posted
kikoman. u Srbii samo to.
+1http://www.youtube.com/watch?v=VaFoo4xkk1Q
Posted

Ja bogme navikao skroz na politre iz Bloka 70.

Posted (edited)

@ Ravneli imaš Kikoman po svim velikim marketimašto se tiče bloka 70, ja sam tamo uzimao neki sosja sos u suvom stanju, kocka ko od plastelina, pa se razmućuje u vodiali mi se smučilo, pa sam pobacao topolitre nisam probao

Edited by banatjanin
Posted

dobri su kinezi, ima ih sad vec raznih, i jacih (slanijih) i slabijih (neutralnijih) - ko sta voli.

Posted

ja ranije kupovala japanske, al' posle fukušime bogme neal' ti su mi japanski bili odlični, šoju, naročito

Posted
ja ranije kupovala japanske, al' posle fukušime bogme neal' ti su mi japanski bili odlični, šoju, naročito
apsolutno nema razloga da se bojis, van zone incidenta danas nema merljive radijacije, a pogotovo ne u proizvodima iz Japana.