January 20, 201312 yr ima ogrozda u leto u vreme borovnica i ribizli na tezgama gde se to prodaje, izgleda da neko od te ekipe iz srbije uzgaja i ogrozd. mada nisam nesto primetio da se kupuje, tako da je moguce da nece zaziveti.Na pijaci kod Cvetka u sezoni redovno ima ogrozda, ne na puno tezgi, ali ga ima. Iz iskustva znam da se fino čuva u zamrzivaču, naravno ako štogod ostane nepojedeno kao sveže. Na placu imam dva-tri žbuna, izuzetno zeznuto za branje zbog mnogo trnja, ali uz valjanu HTZ opremu vredi truda. Mislim da nije preteško naći sadnice, toga sada ima na dosta mesta.
January 21, 201312 yr Treba jesti i ljude. Al samo kad umru prirodnom smrću. Il u nekoj saobraćajki. Previše se baca na ovoliki broj življa na planeti.+1kažu i da je meso od bišona i ruske plave mačke carsko+1
February 1, 201312 yr Gde može da u Beogradu da se nađe salo? Ako ima očiščeno od žila bolje, ako ne, bilo kakvo.Pre neki dan donela salčiće na posao (mami donela neka žena salo negde sa sela), nastao grabež, suze radosnice, rast popularnosti 700%. Žene znaju da ih prave, ali nisu, u poslednjih 10-15, neke i 20 godina, kažu nema po mesarama da se kupi.
February 1, 201312 yr Ima u kasapnicama na zemunskoj pijaci. Ja kupio u prošlu subotu.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
February 1, 201312 yr nema po mesarama da se kupiosim ako lepo uzmes pa pitas, onda ce ti apsolutno svaki mesar ili odmah izvaditi iz magacina ili ce ti reci "dodjite prekosutra, nabavicu vam".
February 1, 201312 yr Pre neki dan donela salčiće na posao (mami donela neka žena salo negde sa sela), nastao grabež, suze radosnice, rast popularnosti 700%. Žene znaju da ih prave, ali nisu, u poslednjih 10-15, neke i 20 godina, kažu nema po mesarama da se kupi. ja računam da ću tako proći i u sloveniji sa salčićima
February 1, 201312 yr jok, sad sam u fazi psihičkih priprema, sutra radim fizičke, u nedelju pravim :D
February 5, 201312 yr imlek prodaje organsko mlekoi prvo sto direktor kaze kad predstavlja novi proizvod u srbiji je da nije u pitanju prevara :D
February 12, 201312 yr jel' ima negde u bg da se pazari kondenzovano mlekorado bih probala da smućkam nutelu
February 12, 201312 yr nema višeja koristim slatku pavlaku za kuvanje, ispadne sasvim dobroedit: pitala sam skoro isto ovo ovde, rečeno mi je da ima u bloku 70 Edited February 12, 201312 yr by funk soul sister