ajgor Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ima ogrozda u leto u vreme borovnica i ribizli na tezgama gde se to prodaje, izgleda da neko od te ekipe iz srbije uzgaja i ogrozd. mada nisam nesto primetio da se kupuje, tako da je moguce da nece zaziveti.Na pijaci kod Cvetka u sezoni redovno ima ogrozda, ne na puno tezgi, ali ga ima. Iz iskustva znam da se fino čuva u zamrzivaču, naravno ako štogod ostane nepojedeno kao sveže. Na placu imam dva-tri žbuna, izuzetno zeznuto za branje zbog mnogo trnja, ali uz valjanu HTZ opremu vredi truda. Mislim da nije preteško naći sadnice, toga sada ima na dosta mesta.
kud u maglu Simoviću Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 kažu i da je meso od bišona i ruske plave mačke carsko
belch Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Treba jesti i ljude. Al samo kad umru prirodnom smrću. Il u nekoj saobraćajki. Previše se baca na ovoliki broj življa na planeti.+1kažu i da je meso od bišona i ruske plave mačke carsko+1
Tihajeza Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Gde može da u Beogradu da se nađe salo? Ako ima očiščeno od žila bolje, ako ne, bilo kakvo.Pre neki dan donela salčiće na posao (mami donela neka žena salo negde sa sela), nastao grabež, suze radosnice, rast popularnosti 700%. Žene znaju da ih prave, ali nisu, u poslednjih 10-15, neke i 20 godina, kažu nema po mesarama da se kupi.
renne Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Ima u kasapnicama na zemunskoj pijaci. Ja kupio u prošlu subotu.Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
aram Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 nema po mesarama da se kupiosim ako lepo uzmes pa pitas, onda ce ti apsolutno svaki mesar ili odmah izvaditi iz magacina ili ce ti reci "dodjite prekosutra, nabavicu vam".
duda Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Pre neki dan donela salčiće na posao (mami donela neka žena salo negde sa sela), nastao grabež, suze radosnice, rast popularnosti 700%. Žene znaju da ih prave, ali nisu, u poslednjih 10-15, neke i 20 godina, kažu nema po mesarama da se kupi. ja računam da ću tako proći i u sloveniji sa salčićima
renne Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Pa jel ih napravi?Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
duda Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 jok, sad sam u fazi psihičkih priprema, sutra radim fizičke, u nedelju pravim :D
cmrlj Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 imlek prodaje organsko mlekoi prvo sto direktor kaze kad predstavlja novi proizvod u srbiji je da nije u pitanju prevara :D
duda Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 jel' ima negde u bg da se pazari kondenzovano mlekorado bih probala da smućkam nutelu
cmrlj Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 bilo nekad u veru, al ja tamo retko zalazim, pa ne znam ima li jos.
belch Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 (edited) nema višeja koristim slatku pavlaku za kuvanje, ispadne sasvim dobroedit: pitala sam skoro isto ovo ovde, rečeno mi je da ima u bloku 70 Edited February 12, 2013 by funk soul sister
Recommended Posts