Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

jetrenu paštetu obožavam, mesni narezak nikakou rusku krompir, šargarepa, grašak, krastavčići i majonez + belo meso, eventualno praška šunka, seckanje na veličinu zrna graškareforma nije torta za novu godinu nego za rodjendan

• Replies 7.2k
  • Views 672.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

grcki trzni centar preko puta arene
neko je nekad prichao (moguce gazza) da ima svashta neshto u tom grchkokiparskom. sad me nesto zivot nanosi redovnije kroz taj blok, sta tamo ima lepo? vidim da je pijaca raskoshna, za 1 ochekivani nivo blokovske pijace...

nema nista spekakularno, ima baja koji griluje ribu na cumuru i to je OK - mada je ukrao biznis nekom ludaku sa stare planine koji je prvi tamo otvorio "etno kupru" ali se danas preselio malo nize u centru i presaltovao na meso (imao je dobru nisku pljeskavicu - ovcetina plus govedo). ima dobar bio spajz uglavnom za razne budalastine koje nisu bio, i ima taj acim. mislim da bi uglavnom to bilo to...

pa dobro, i taj shpajz mi je dosta ^_^

ja jela tu tzv dalmatinsku pršutu sa zlatibora.elem, svi je kao hvale ali se meni ič nije dopala.preslana i nedovoljno softna.daleko je to od prave dalmatinske pršute i od prave pršute bilo koje.zapravo, nema prave dobre pršute više kod nas ni da se kupi. ja barem ne znam da ima.

Markodevo, pomagaj! nacuo sam da ima neka radnja na Cvetku koja valja pihtije. true or false, i jesu li cemu, ako znas?

nije loš aćim, onako, ja tamo pančetu kupujem kad usfalidobra mesara Josić valjda, iza ćoška od aćima

Markodevo, pomagaj! nacuo sam da ima neka radnja na Cvetku koja valja pihtije. true or false, i jesu li cemu, ako znas?
true. to je mesara Nada na Cvetkovoj pijaci, i sasvim sam zadovoljan njihovim pihtijama.
ja jela tu tzv dalmatinsku pršutu sa zlatibora.elem, svi je kao hvale ali se meni ič nije dopala.preslana i nedovoljno softna.daleko je to od prave dalmatinske pršute i od prave pršute bilo koje.zapravo, nema prave dobre pršute više kod nas ni da se kupi. ja barem ne znam da ima.
na koju pršutu misliš?

novo pitanje:drugar otvara restoran. zanima ga da li neko zna neki pouzdan izvor govedine

pff, mora da vidi s nekim kasapinom, npr shickom sa dusanovacke pijace..tesko ce preko neta da nadje to sto trazi, cipele hodalice i od kasapnice do kasapnice..

ili sa Pokrajcem sa Cvetka, taj je 10 metara levo od mesare Nada :lolol:odlican je kasap, nisam kod njega pokusavao da kupim govedinu ali cenim da ga vredi pitati posto je izuzetno profesionalan

vaso i gazo, riblji sos vam je kod vracarskog crnogorca sa suncem u kosi.

oooooo milica mala