Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

carnex je bio super, samo ga vec neko duze vreme nema u maxi objektimasamo premia

• Replies 7.2k
  • Views 678.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

onda mozda naletim u mercator u beogradjanki. thx! :)

za rusku je ovaj 1312905659.jpg najbolji..

da idem do kopenhagena ponjega ili prodaju ovi na pijaci iz gepeka ili ima u legalnoj prodaji?(taman kako sam pre neki dan dosla do zakljucka kako niceg nisam zeljna, evo sad mi balica krenula na ovaj mesni narezak :D )

bilo kod madjara.

braaaate, mesni narezak u rusku. ima li veceg trasha od toga (i odvojeno i zajedno)?

pffff..

ceo zivot jedem rusku od mesnog nareska i belog mesa. tek od skoro je keva pocela da gura sugavu prasku umesto nareska i to nije napredak.

ne postoji racionalan nacin da se opravda nijedna aktvnost u vezi tzv ruske salate... ni pravljenje.... ni jedenje....(hahah otvorio sam vrata pakla)

koga boli za racio.prema ruskoj se ima religiozni pristup. -_-

pa nije ruska isto sto i sarma da se vorsipuje. ruska je trash, sarma je kult.

rusku jedem jedno dvaput godisnje, i ne dam da mi se to dira :mad:

meni muka kad pomislim na rusku. nekad sam je volela, sad mi se riga od tolikog majoneza.

pa ti pravi sa manje majoneza

al ja uopste ne volim majonez.