Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

osecam izvesni sarkazam. aj okej, ako tako zelis.

Posted
oko 230 din su delhaize leblebije.
80 din, kupila danas.reportovan si zbog sirenja dezinformacija.
Posted

stvarno? mora da su nesto pogresno bili nalepili, ove sam video u onoj gondoli sa fensi robom, mlekom od kokosa i kari korma pastom - na cvetnom trgu. i bila je belgijska, delhaize a ne premia.

Posted

nista nisu pogresno zalepili, 79,99 cena na rafu, tolika i na kasi, proizvedene u italiji, uvezene iz belgije. leble.jpgUploaded with ImageShack.uskako god bilo, vreme da se radujemo :)

Posted

kako god, i te cemo da kupimo. kod mene se pojedu skuvane odmak, kao grickalice, nikad nishta ne napravim...

Posted

U maksiju nabavili razne crne lukove iz Španije odličnog kvaliteta, ima slatkog crnog, belog crnog (za onion rings), ima ljutike, ima svega. Prodaju se u vrećicama za po 78 dinara

Posted
nista nisu pogresno zalepili, 79,99 cena na rafu, tolika i na kasi, proizvedene u italiji, uvezene iz belgije....
U Tempu je konzerva dotičnih leblebija 69,99 :)
Posted (edited)

kuuul. u svakom slucaju resen problem. ko prvi vidi socivo u konzervi po pristojnoj ceni ima mustuluk :)

Edited by cmrlj
Posted

meni trebaju ribice-ringlice. zna neko?poz

Posted

e, da. oni imaju svašta. tnx.poz

Posted
na pijaci kod madjara.
Sta vam ovo tacno znaci, na kojoj pijaci, kod kojih Madjara (ili je to generic izraz)?
Posted

Kod onih sto svercuju stvari iz Madjarske. Gde na pijaci vidis sarenis a da nije tropsko voce, znaj da su tu. Ili gledaj gde se na pijaci prodaje nutela, haribo i kinder.

Posted

moja keva naprasno uprla da hoce stavi mesni narezak u rusku, sve bogoradeci kako nema vise staaarog mesnog nareska.renne, ti znas sto posto! koji je mesni narezak lep?(ja u stvari volim mesni narezak uz caj od nane)