Jump to content
IGNORED

'De ima da se pazari?

foto

Recommended Posts

Posted

:lolol:Evo jedna za 5k mozes da odes da je vidis pre preuzimanja (Bg).

Posted

eee, al uz ovu ide i dodatak za ravijojle, a cena je ukupna, iako je dodatak opcioni :wacko::blink:

Posted

mislim da cu u potrazi za ovom spravom izaci kupindo..

Posted

paznja, paznja. pojavile se delhaize leblebije u konzervi, ne znam koliko kostaju, al trebalo bi da su jeftinije od uobicajenog dranja.

Posted

izaci=izbeci, koliko uopste ovde ima vremena za edip?

Posted
paznja, paznja. pojavile se delhaize leblebije u konzervi, ne znam koliko kostaju, al trebalo bi da su jeftinije od uobicajenog dranja.
čikam ih da budu jeftiniji od spara u italiji, 1 ojro za malu konzervu. u suprotnom, napuniću si gepek u januaru.
Posted

aiii, ucinili mi se jeftini ovi sto sam sad kupio za 89 centi, sutra idem da uznem ceo karton:Ceci.jpg

Posted
čikam ih da budu jeftiniji od spara u italiji, 1 ojro za malu konzervu. u suprotnom, napuniću si gepek u januaru.
eeee punim i ja gepek u januaru u italiji :D skupe ti te leblebije, u intersparu u slavonskom brodu bile dosta ispod eura , 60-70 centi recimo. ovde cenim da ce biti najmanje 150 din, al opet dosta jeftinije od svega ostalog.
Posted

mozda ste i u pravu, meni je 1E psiholoska barijera za svaku konzervu. ali vrlo verovatno da je blize 50c....

Posted

kupio fenomenalne nemačke zemičke za burgere u idei, a imaju I kifle za hot dog, skoro kao da smo u amerikama 2012-12-20202242_zps4809277f.jpg

Posted

oko 230 din su delhaize leblebije. za te pare ima kilo i po verovljevih (al sam nabo pridev :jerry: )

Posted
kupio fenomenalne nemačke zemičke za burgere u idei, a imaju I kifle za hot dog, skoro kao da smo u amerikama
Rok trajanja me uverava u najprirodnije sastojke. ^_^
Posted
oko 230 din su delhaize leblebije. za te pare ima kilo i po verovljevih (al sam nabo pridev :jerry: )
nista, i dalje cemo da vukljamo iz inostranstva, mnogo me to nervira.
Posted
Rok trajanja me uverava u najprirodnije sastojke. ^_^
pa rekoh da su ukusni :)
Posted
nista, i dalje cemo da vukljamo iz inostranstva, mnogo me to nervira.
To su ti problemi...