December 17, 201212 yr eee, al uz ovu ide i dodatak za ravijojle, a cena je ukupna, iako je dodatak opcioni
December 17, 201212 yr paznja, paznja. pojavile se delhaize leblebije u konzervi, ne znam koliko kostaju, al trebalo bi da su jeftinije od uobicajenog dranja.
December 17, 201212 yr paznja, paznja. pojavile se delhaize leblebije u konzervi, ne znam koliko kostaju, al trebalo bi da su jeftinije od uobicajenog dranja.čikam ih da budu jeftiniji od spara u italiji, 1 ojro za malu konzervu. u suprotnom, napuniću si gepek u januaru.
December 17, 201212 yr aiii, ucinili mi se jeftini ovi sto sam sad kupio za 89 centi, sutra idem da uznem ceo karton:
December 17, 201212 yr čikam ih da budu jeftiniji od spara u italiji, 1 ojro za malu konzervu. u suprotnom, napuniću si gepek u januaru.eeee punim i ja gepek u januaru u italiji :D skupe ti te leblebije, u intersparu u slavonskom brodu bile dosta ispod eura , 60-70 centi recimo. ovde cenim da ce biti najmanje 150 din, al opet dosta jeftinije od svega ostalog.
December 17, 201212 yr mozda ste i u pravu, meni je 1E psiholoska barijera za svaku konzervu. ali vrlo verovatno da je blize 50c....
December 20, 201212 yr kupio fenomenalne nemačke zemičke za burgere u idei, a imaju I kifle za hot dog, skoro kao da smo u amerikama
December 21, 201212 yr oko 230 din su delhaize leblebije. za te pare ima kilo i po verovljevih (al sam nabo pridev )
December 21, 201212 yr kupio fenomenalne nemačke zemičke za burgere u idei, a imaju I kifle za hot dog, skoro kao da smo u amerikamaRok trajanja me uverava u najprirodnije sastojke. ^_^
December 21, 201212 yr oko 230 din su delhaize leblebije. za te pare ima kilo i po verovljevih (al sam nabo pridev )nista, i dalje cemo da vukljamo iz inostranstva, mnogo me to nervira.
December 22, 201212 yr nista, i dalje cemo da vukljamo iz inostranstva, mnogo me to nervira.To su ti problemi...