yolo Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 a da samelješ zrna slačice u prah?jel to isto? :unsure:samo pazi to je ljuto kao sam djavonemam takav mlin. nikada ne uspes da sameljes kao industrijski. sa druge strane senf u prahu nije slacica u prahu, mada si mozda u pravu da moze da odradi posao. hvala renne.
le petit nicolas Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ne videh ranije, probaj ovdeako nema vidi ovo pa zovi redom, valjda neko ima hvala. prosledila, valjda će da se nađe.poz
gospa buba Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Bila krupna pashka so na meru u Bioshpajzu (na Kalencu, narafski, a imas Bioshpajz i kod starog Merkatora: 011/2694-315)...tog u starom znam, svraticu, hvala. mozda mu iskukam da nabavi odnekud!treba mi ta nerafinisana, shtrokava i necu da je jedem. toliko ^_^
duda Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ta nerafinisana, štrokava, se valjda posipa po ulicamaobrati se komunalcima :D
gospa buba Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ta nerafinisana, štrokava, se valjda posipa po ulicamaobrati se komunalcima :Dda ispadne dzakche iz kamijona
duda Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 da ispadne dzakche iz kamijona aha ...ima kod mene u komšiluku jedna strma ulica.srećom, tu blizu stanuje lik koji izgleda radi u komunalnom.videla sam ga par puta kako rasipa tu so iz džakčeta od cca 50 kilamogu da se raspitam :D
Skyhighatrist Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Skupstine stanara mogu da podignu besplatne dzakove industrijske soli za posipanje prilaza zgradama (radi na Vozdovcu, pretpostavljam da radi i u ostalim opstinama, samo se treba raspitati).
aram Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 ma jeste vi sigurne da je isto to, mislim nerafinisana i industrijska so?industrijska je za posipanje po ledu, a prodaje se i u JKP Beograd Put, dzakovi od 25 i 50kg. samo je bila neka zajebancija da nije moglo da im se plati kesom, nego si morao prvo da uplatis kintu, pa da dodjes da preuzmes, pa kad dodjes nestalo bas malopre, dodji sutra (i ponesi vinjak, da ne nestane opet)...
gospa buba Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 pa ne industrijska, zabavljamo se malo ^_^
*edited by mod Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Pa gde ga onda nabavljuju onoliki silni restorani? Posto mislim da je u svakom drugom restoranu hit jelo ove godine burger pretopljen cedar sirom.
nera Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Pa gde ga onda nabavljuju onoliki silni restorani? Posto mislim da je u svakom drugom restoranu hit jelo ove godine burger pretopljen cedar sirom.Sta zna dete sta je cheddar
mammy two shoes Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 pre 5-6 godina mogao je da se kupi sir koga su nazivsali čedar, a proizvodio ga je džersi iz knjaževca.
Recommended Posts