Jump to content

'De ima da se pazari?

Featured Replies

a da samelješ zrna slačice u prah?jel to isto? :unsure:samo pazi to je ljuto kao sam djavo
nemam takav mlin. nikada ne uspes da sameljes kao industrijski. sa druge strane senf u prahu nije slacica u prahu, mada si mozda u pravu da moze da odradi posao. hvala renne.
  • Replies 7.2k
  • Views 672.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• banatjanin
    banatjanin

ovim redom: 1. Vojnović iz Kuzimina - samo to rade, imaju svoje svinje, svoju hranu. Izuzetan sremski kulen, idealno zreo, naravno, u katama. Krupno mleven, samo but, leđna slanina, samo paprika

• pričali smo o konzervama - pa da upozorim.   Izbegavajte EVA komade tune u biljnom ulju, okrugle konzerve. Uzeo četiri komada jer je bilo na nekom ozbiljnom sniženju u Maksiju, međutim, riba

• Počujte konosera za sardine - u Srbiji najpre Adriatic Queen sa Brača. Ima ih u Roda Idea Mercator radnjama. Što se tiče rovinjskih, njihova je i Mirela i Arena i Mirna i to je sve isto zapravo. Varir

Posted Images

ne videh ranije, probaj ovdeako nema vidi ovo pa zovi redom, valjda neko ima
hvala. prosledila, valjda će da se nađe.poz
Bila krupna pashka so na meru u Bioshpajzu (na Kalencu, narafski, a imas Bioshpajz i kod starog Merkatora: 011/2694-315)...
tog u starom znam, svraticu, hvala. mozda mu iskukam da nabavi odnekud!treba mi ta nerafinisana, shtrokava i necu da je jedem. toliko ^_^dexter1.jpg

ta nerafinisana, štrokava, se valjda posipa po ulicamaobrati se komunalcima :D

ta nerafinisana, štrokava, se valjda posipa po ulicamaobrati se komunalcima :D
da ispadne dzakche iz kamijona :thumbsup:
da ispadne dzakche iz kamijona :thumbsup:
aha ...ima kod mene u komšiluku jedna strma ulica.srećom, tu blizu stanuje lik koji izgleda radi u komunalnom.videla sam ga par puta kako rasipa tu so iz džakčeta od cca 50 kilamogu da se raspitam :D
:lolol:

Skupstine stanara mogu da podignu besplatne dzakove industrijske soli za posipanje prilaza zgradama (radi na Vozdovcu, pretpostavljam da radi i u ostalim opstinama, samo se treba raspitati).

ma jeste vi sigurne da je isto to, mislim nerafinisana i industrijska so?industrijska je za posipanje po ledu, a prodaje se i u JKP Beograd Put, dzakovi od 25 i 50kg. samo je bila neka zajebancija da nije moglo da im se plati kesom, nego si morao prvo da uplatis kintu, pa da dodjes da preuzmes, pa kad dodjes nestalo bas malopre, dodji sutra (i ponesi vinjak, da ne nestane opet)...

pa ne industrijska, zabavljamo se malo ^_^

Ima u Bgu da se nadje cheddar sir ?

koliko ja znam ne :( šmrc

Pa gde ga onda nabavljuju onoliki silni restorani? Posto mislim da je u svakom drugom restoranu hit jelo ove godine burger pretopljen cedar sirom.

Pa gde ga onda nabavljuju onoliki silni restorani? Posto mislim da je u svakom drugom restoranu hit jelo ove godine burger pretopljen cedar sirom.
Sta zna dete sta je cheddar :s_d:

pre 5-6 godina mogao je da se kupi sir koga su nazivsali čedar, a proizvodio ga je džersi iz knjaževca.