Аврам Гојић Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 citao sam promo tekst o tome da sarani iz Ecke imaju samo 2% masnoce.1) da li je to istina?2) gde ima tih sarana?
renne Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 sutra makedonac kravlji (radovo) u delezeu 299 kinte, vikend akcija
zorglub Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Još, francuskog senfa, ovog puta u Interex-u. Levi je 112, desni 82 dinara. Možda je renne već probao?
Guest Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 (edited) ......... Edited November 1, 2012 by nbgdrt
renne Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Još, francuskog senfa, ovog puta u Interex-u. Levi je 112, desni 82 dinara. Možda je renne već probao?probao oba, odlični su, naročito ovaj od cele slačice, preporuka
assück Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 ukurast, morace se u alonzou po slacicu i one dabine zacine
renne Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Deleze ajvar, ljuti, proizvodi Bonum Makedonija, izuva koliko je dobar,i koliko je ljut, da ne kažem fenomenalan, danas i sutra samo 134 kinte, vikend akcija, velika tegla. Obavezno kupite i probajte dok ima.Plus Premia ljutenica, mala tegla 156 dinara, vrh
luba Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 jeste, savrsen je, ulepsao mi radni vikend i nestajanje praznog bureka u cumicu.kaze teta u ovom malom maksiju da ce i sledeceg vikenda biti ta akcija, da ima dovoljno ajvara. ima i beli next od pomorandze 119 kinti dva od litar. kupila i to, stipsa, ako ne valja, pice gosti.evo sabih skoro pola tegle uz jos nesto super sto do sad nisam videla, srpski cokot beli, onako ko somun izuvijan leba, pise proizvodjac pekara vegan, bul kralja aleksandra 488a.
ronin Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dobro Renne majku mu...nisi napomenuo da je taj ajvar bolesno ljut...Gorim...
renne Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jesam, kako nisam. Doduse, jesam u odgovarajucem podforumu.A ajvar i valja samo kad je takavПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
ronin Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Pa kakav je mild? Edited November 3, 2012 by ronin
renne Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Dobro Renne majku mu...nisi napomenuo da je taj ajvar bolesno ljut...Gorim... izuva koliko je dobar,i koliko je ljut
Frank Pembleton Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ja danas gledao taj i nigde cene...Verovatno su ga naplacivali normalno, skuplje od akcije, a mene mrzelo da idem na kasu da mi kaze koja je cena.Znaci ima dve vrste jel pise na tegli ljuti i blagi?
pacey defender Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Dobar je ljuti ajvar koji je renne preporučio. Blagi sam takođe pazario ali ga nisam otvorio; čekam da stigne domaaaaći kontigent a ovo neka se čvari u dnu ispodsudopere.
Recommended Posts